Ahojte.14. júna som mala poslednú menštruáciu a cyklus mám pravidelný 28 - 30 dní. S priateľom sme nemali pohlavný styk, ale stalo sa, že som mala spermie na ruke a čítala som mnoho článkov, kde baby neotehotneli pohlavným stykom ale tak, že same nevedia ako sa tie spermie do nich dostali a ostali tehotné. Tento mesiac som mala dostať menštruáciu 17. júla prišla však 14., trvala síce 6 dní ale bola oveľa slabšia ako inokedy a nemala som vôbec žiadne bolesti. Dnes ráno som si spravila test a bol negatívny. Neviem či si to nahováram, ale cez deň mi niekedy býva zle a cítim sa dosť unavená. Odkedy sa to však stalo poriadne nejem, ani nespím a stále keď si pomyslím na možnosť, že som tehotná tak mi príde zle, lebo na dieťa nie som pripravená. Mám teda navštíviť lekára alebo si to všetko len nahováram ? Som v takom strese, že sa ani nedokážem na nič sústrediť, lebo stále myslím len na to, že čo keď ...
urcite niesi a takymto sposobom ako si to napisala by bolo priam nemozne otehotniet 🙂 😀
uz su tie prazdniny asi naozaj dlho 🙂 ... kludne sa vyspi a najedz.... nie si tehotna 🙂
@lacrima10 ahoj, neboj sa podla toho co si napisala tehotna urcite niesi 🙂 zle ti moze byt z toho ze su velke horucavy, vtedy sa aj zle spi v noci a tiez je teraz spln to ma zly vplyv na spanok. Tiez aj unava je podla mna z toho.. treba sa ist schladit na kupalisko, uzivaj si leto 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lacrima10 možné je všetko 😀 , boooože,keby sa aj mne podarilo takto jednoducho otehotnieť 😅