Ahojte maminky aj nemaminky.Chcem sa s vami poradiť pretože posledný mesiac sa moje telo správa nejak čudne.Každý mi hovorí že sa moc pozorujem,možno je to tak ale strašne by som si priala bábo. Takže začnem 31.12.12 som mala dostať mrchu,nedostala som meškala 5 dní. 5.1.13 som začala špiniť,trvalo to 3 dni. medzitým som robila test a bola tam slabunká druhá čiarka. Dnes mám 10 dní do ďalšej mrchy,no cítim sa nejak divne.Mám akoby nafúknuté brucho,prsia mám asi o čisla väčšie ale nebolia ma,občas mám bolesti v podbrušku akoby som už mrchu mala dostať..stále sa mi chce spať,semtam sa mi cez deň zatočí hlava.Dnes som spravila preistotu test a bol negatívny.Bojím sa že to je niečo vážne.
@mimiq ..neviem dievča koľko máš rokov, ale tvoje obavy sú na mieste...ak nie si tehotná, môže to byť zápal, cista, alebo naozaj veľmi vážny problém...nezahrávaj sa so zdravím, je to to najcennejšie čo máme...Dúfam, že budeš v poriadku..ak budeš mať chuť napíš ako si dopadla..Ja si viac prajem, aby si čakala bábätko ...drž sa..
ja si myslim,ze si tehotna.U mna to bolo rovnake pri oboch tehotenstvach.Drzim palceky 🙂
choď radšej k dr....ja som na tom podobne...28.12.som mala mrchu, no len krátko...myslela som, že som prechladla...potom som si robila test, bol tam duch....skúsila som neskôr a nič, test bol negatívny...druhý cyklus mám bolesti v podbrušku, niekedy dosť silné....tak som bola teraz vo štvrtok u gyndoša, ráno som si pre istotu urobila test, negatívny....on na sone nič nevidel, žiadna cysta ani anomália....a týmto sa u mňa začína séria vyšetrení a odberov...prsia ma bolia tiež, aj nevoľno mi bývalo....typické tehu znaky, no bábo nikde..... 😒 ☹
ešte k tomu všetkému mám aj taký do biela výtok :(
@bubu4125
@janusa01
@zuzi0911 babule ešte mám na vás jednu otázku.Bola som teraz z kamoskou a hovorila som jej o mojom probleme.Ona mi povedala ze prvý co som si robila som mala z citlivostou 10...a teraz naposledy co som si robila tak som to robila 25-tkove. Ze 25 tkovy mi nemusia este ukazovat.ja neviem...:((
Ja osobne si myslim ze este moze ist o vsugerovane tehotenstvo...to je ked zena velmi tuzi po babatku a to az tak ze sa jej telo naozaj zacne spravat ako tehotne..obcas sa to stava...kazdopadne drzim palce nech si ok 🙂
ja som bola dva krat tehotna,ale dve ciarky som este nikdy nevidela 🙂
@mimiq držíííím silno palce 🙂 inak ja ked som bola tehu,doktorka mi dlhoooo nič nevidela,a krv mi tiež nebrala,takže až do 7.týždňa som v podstate nevedela či som tehu alebo nie...a tiez mali u mna podozrenie na simulovane tehotenstvo,no chvalabohu sa nepotvrdilo a doma uz mam 15mesacnu slecnu 🙂
zaujmave
drzime palce nech si v tom
ako dlho sa snazite?
niekedy to fakt moze byt falosne vsugerovane teh.
ale hlavne ze to nie je nic vazne
ahojte tri mesiace som brala hak kvoli silnemu krvacaniu...potom som prestala lebo ms sa mi upravila potom som normalne dostala,potom som nedostala dva mesiace,a potom zase dostala a naposledy som mala 25.11.2012 do1.12.2012 a od vtedy nic...aj som si robila testy su negativne...pobolievaju ma aj krize ale stale nic aj som si dala cervene vino a nic...uz som stoho na nic..mam zacat znovu brat hak?poradte prosiiiimmm...DAKUJEM
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prečo nezájdeš k dr.? Urobí ti sono a budeš na istom. To čo popisuješ, vyzerá na tehu.