Mám mužské hormóny a mešká mi menzes

valentinka290
21. nov 2024

Ahojte chcela bi som sa spitat ak mam muzske hormoni v tele a chcu mi dat antikoncepiu a dali mi aj vyvolavačku a meška mi menzes ešte stale možem byt tehotna alebo si to iba ja mislim 😏bojim sa že nebudem moct byt tehotna a meška mi už 45 deň

anjelicek26
21. nov 2024

Ak mas pri 45 dnovom meskani negativny test, tak tehotna nie si. Normalne s lekarom dohodni liecbu, vela sa PYTAJ, nech ti vsetko vysvetli, zajdi este aj k endokrinologovi... blbost cakat taku dobu na menzes...

valentinka290
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bennn
21. nov 2024

Hlavne to nikomu nehovor, lebo videla si aký prajní národ sú slováci keď vyhrala športovkyňa na olympiáde...

anna777115
21. nov 2024

Každá, žena má mužske hormony a rovnako a muži majú ženské, záleží v akom pomere. U zien prebytok muzskych hormonov, sposobuje poruchy menštruačneho cyklu, nadmerne ochlpenie a veĺa dalších nežiadúcich učinkov. Na, zlepšenie stavu, sa uživaju prave antikoncepčné tabletky, prave preto lebo niektore druhy obsahuju hormony, ktore tlmia prebytok muzskych hormonov a tym pomahaju odstraniť prejavy, ktore naopak nadbytok mužskych hormonov sposobuju....

letfenixa
22. nov 2024

gvoly

valentinka290
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monvitka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
valentinka290
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkasarka
22. nov 2024

@valentinka290 dobre.. ja sa fakt snažím byt chápajúcim človekom,ale čo je pre Krista toto? Seriózne je naše školstvo v …

simca06022011
22. nov 2024

@bennn netrep

simca06022011
22. nov 2024

v prvom rade lekarka ta posle na vysetrenia, aby zistila PRECO sa to deje, urcite to nie je len tak a niektori hormon ti vyskakuje. Ak su hormony v nerovnovahe, tak samozrejme, bude ti ms meskat, po vyvolavacke by mala prist MS do 7dni (aspon mne tak lekar hovoril kedysi, neviem ici to este plati). Ked ta vysetria, pokusia sa ti to napravit mozno liecbou ak sa bude dat atd = LEKARKA ti na zaklade vysledkov urcite povie, ake mas sance na otehotnenie. NIE internet. Lebo internet nevie co presne mas v neporiadku, ani co ukazu vysetrenia, ake mas problemy a co je to tvoje "zvysene muzske hormony". Vie to len lekarka. A tej sa musis pytat.
Napis si otazky, obehaj vysetrenia, ktore ti odporucala, a pytaj sa tam.

A prestan sa stresovat, lebo to hormonom nepomala, trosku sa venuj sebe a nie "dietatu", lebo drzi tu su ludia z nejakeho dovodu...

valentinka290
autor
22. nov 2024

Ok👍

valentinka290
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
22. nov 2024

@valentinka290 ja som ti poradila, tak neviem ake blbe reci...

valentinka290
autor
22. nov 2024

@valentinka290 omilom som vas označila mrzi ma to

valentinka290
autor
22. nov 2024

@lenkasarka ak ti mas dobru školu tak si ju držmoja zlata ak sa pekne človek pita tak pekne aj odpovedaj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre