Ahojte ženy, myslíte, že ešte mám šancu? Začali sme sa snažiť o bábätko a momentálne som 8 dpo. Skúsila som ClearBlue včasný test, no vyšiel mi negatívny. Robila som ho podľa vás skoro a ešte tam je šanca, že z toho môže niečo byť?? Ms mám nepravidelnú a väčšinou príde skôr ako má, preto som si skusila ten včasný test.
testuj az ked bude meskat menstruacia, vsetky testy pred tymto terminom su zbytocne
8 dpo je skoro ...najlepšie keď ma mešká, nie je nutné loviť duchov a trápiť sa
@zlatarybka11 ak mas nepravidelnu ms, tak nemusíš byť 8dpo
Ahojte, chcem sa poradit, dna 16.7. Som mala menzes po nom mi vysiela slabo pozitivny test u gynekologa som bola 23.7. Kedy videl gestacny vacok ale ze to je este skoro povedal,,, krv na hcg bola negativna, 12.8. Mam kontrolu myslite ze je tu este sanca ze by som bola tehu ?
No podla appky mám dnes 5 dní do ms, no zacal mi dnes taky ruzovkasty výtok a bolesti podbruska ako pri ms takže z tehu to tentokrát nebude asi nič :/
@zlatarybka11 5 dni do ms je ešte dosť. Buď trpezlivá 🙂
@di1234 no ked mi uz zacal ruzovkasty vytok, tak sa mi ms asi posunula a prisla skôr :(
@zlatarybka11 ružovkastý výtok môže znamenať aj uhniezďovanie
To ti neviem povedať. Viem len že pri uhniezďovaní môže dôjsť k slabšiemu výtoku. Mne sa to nestalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Šanca je, kým nepríde ms