Mám ešte čakať na menzes?

simonka32
3. máj 2014

uz som to tu pisala, ale stale nad tym rozmyslam.. mam pravidelny 28dnovy ciklus, poslednu menstruaciu som mala 3.4, po nom, ale este aj 15.4 som mala nechraneny styk, davali sme si pozor a viem ze to tak je. 25.4 som zacala krvacat, myslela som si ze dosla mrcha, bola to cista krv bez zrazenin a slabsia ako byva moja menstruacia, trvalo to 4dni,dost ma pri tom pichalo v boku a bolela hlava,co ani potom neprestali, len namiesto pichania ma zvlastne boli brucho, dkor v podbrusku, hlava obcas boli, obcas pali zaha, prsia ma nebolia, ale svrbia bradavky. mrcha mala prist 1.5 a v ten den som rano zacala spinit, trvalo to asi hodinu, vlastne vlozka bola cista a odvtedy nic, len stale to pobolievanie, bolest hlavy, tazoba na zaludku.. pytam sa, bo ma to trapi a neviem ani riadne spat, mam este cakat na mrchu, neviem ci test uz nieco ukaze ☹

barboritta
3. máj 2014

@simonka32 jasne ze ukaze.mne pri cykle ako ty mas ukazal den,vlastne vecer pred ms zretelne dve ciarky,ziadny duch.urob si test

simonka32
autor
3. máj 2014

dakujem za odpoved.. a co myslis, co mozem cakat? dnes podvecer ho urobim

majka_3
3. máj 2014

urcite sprav test...nech ukaze co kolvek uz to neodvratis..lebo ak si tehotna nechcela byt nemal byt nechraneny styk... to ze si davate pozor je tak ze aj na ceste si clovek dava pozor a zrazi ho auto...
drzim ti palce aby to dopadlo tak ako si zelas...a ak nie si tehotna a ani nechces do buducna byt tak si zaobstaraj ochranu lebo tieto stresy tiez nie su bohvie co...
daj vediet ako dopadol test....

simonka32
autor
3. máj 2014

@majka_3 ja druhe dietatko velmi chcem a teda ak uz test bude pozitivny, bude to tazke, ale urcite si ho necham a budem sa nan tesit.. len to prislo v tu najvnehodnejsiu chvilu.. no a ano, mas pravdu,len uz par rokov takto fungujeme a nic a teraz mi je tak zle, ledva som dovarila a hned som utekala z kuchyne, som uplne slaba, vytrasena 😒

simonka32
autor
3. máj 2014

tak urobila som si test, je negativny, zbytočne stresujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre