Mám ďalej robiť tehotenské testy?

21. sep 2024

Ahojte dáte mi radu dievčatá? Beriem AD koli depresii už rok. Brala som antikoncepciu vysadila som ju lebo mi nerobila dobre menstruacia sa spustila normálne na deň presne. Mala som nechránený pohlavný styk v júli išla som k doktorka pre novú antikoncepciu že nebudem to riskovať v auguste prišiel taký menzes že spinenie spravila test negatívny nasadila som Ornibel. A odvtedy menzes neprišiel. Robím si testy boli by stále negatívne?Strašne ma boli hlava každý druhý deň prsia ani nehovorím a doktorka stále ma odbíja.

marhulka13
21. sep 2024

Určite nie si tehotna

autor
21. sep 2024

@marhulka13 určite? Ja som už zmagorena aj z liekov antikoncepcia ja som chodiaca nervozita

marhulka13
21. sep 2024

Od júla by už lekárka isto niečo videla a testy by boli pozitivne

autor
21. sep 2024

Lekárka ma práveže nekontrolovala stále ma odbíja že robili ste si test áno je negatívny? Áno tak je všetko v poriadku dovidenia. Tak ja len ocuravam testy

marhulka13
21. sep 2024

Skus hľadať príčinu inde, nie sa zamerať na testy

k47
21. sep 2024

A kedy si tobila tie testy? Nie je mi to jasné.

veselo_neveselo
21. sep 2024

Od jula keby si bola tehotna, tak uz mas aj brucho pomaly 🙂 A hlavne mas kruzok, tak ten pokial mas zavedeny, tak menzes nedostanes. Nie je to tak?

autor
21. sep 2024

@veselo_neveselo áno ale keď vyberiem krúžok mal by prísť menzes ale ten neprišiel. Keď mám pauzu 7 dni.

autor
21. sep 2024

@k47 teraz som si robila tento štvrtok

elli333
21. sep 2024

Niesi tehotna, urcite, na milion percent. Preto ta aj lekarka odbija, nema s tebou ake tehotenstvo riesit, niesi tehotna, zbytocne si robis testy. Na bolest hlavy si daj ibalgin a porad sa s psychiatrickou ci netreba zmenit davkovanie, alebo zmenit iieky pripadne pridat nejake na uzkost, povedz jej kludne, ze si od jula myslis, ze si tehotna.

autor
21. sep 2024

@elli333 ja práveže nechcem byt tehotná vstah s partnerom sa nám už rozpadá lepiť to koli dieťaťu by sa mi už nechcelo som nešťastná nechápe že beriem AD.Hadame sa dosť často

elli333
21. sep 2024

Ja som pochopila, ze nechces byt tehotna 🙂. Ani niesi, naozaj sa toho neboj a fakt kludne o tom psychiatricke povedz, pomoze ti viac ako gynekologicka. Drzim palce

kitycat
21. sep 2024

Ukonci vztah co nikam nevedie, uz s nim nespi. Vyriesi to tvoju psychiku aj ked si teraz myslis, zesa rozchadzat nedokazes.

autor
21. sep 2024

@kitycat nás vsach nevedie k ničomu lebo ma nepodporuje v liečbe iba sa znej vysmieva. Od júla sme spolu nespali lebo je to len stále sa o niečo dotahujeme nervacime.

k47
21. sep 2024

Aj ked nie si tehotna, tak po case mozno treba ist k tej gynekologicke, ak si vysadila antikoncepcia a telo sa nevracia do normalu. Ale netusim, kolko to ma trvat.

dadka1997
24. sep 2024

Meska ti ms, lebo mas problemy a trapis sa... je september od jula by si uz bola v 3-4 mesici, co uz by si mala kolajnice jak bič

autor
24. sep 2024

@dadka1997 aby som bola presná 6.7 som mala poslednú menštruáciu. Keď to berieme od poslednej menštruácie bol by to 11tt. či zle rátam? Áno trápim sa to mas pravdu.

k47
24. sep 2024

Zjavne máš rozhádzané hormóny, ale z tehotenstva to nebude. Skôr z tej antikoncepcie, liekov a stresu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre