Ahojte. Tento cyklus sme sa snazili o bábo. Ovulaciu si myslím ze viem kedy bola aj keď sme sa snažili 2 dní pred. Ale je mi divné ze som tento cyklus nemala výtok. No žiadny som nespozorovala. Mam 3 dní do ms a tak tiež nič. Týždeň mam covid a prsia má neskutočne bolia a sú akoby zapálené červeno fialové bradavky. Test negatívny. Ďakujem. Hlavne ma zaujíma ten výtok. Ďakujem
na hlien podla mna vplyvaju aj lieky a aj kvapky do nosa
@janetinka27 kvapky do nosa? Negatívne? Som závislá totiž to 😞
Nič som neuzivala len vitamíny a kvapky len tento čo mám coronu. Nechcela som žiadne lieky lebo ak by som bola tehotná.
ja pouzivam hlienovu metodu a obcas si o tom citam nahodne clanky a tam jedna baba pisala, ze kvapky do nosa mozu ovplyvnovat hlien. ak ano, tak ho zrejme zrieduju, teda aspon tak si to predstavujem. na hlienovu metodu mam lektorku, tak sa jej najblizsie na to opytam
ale ked pises,ze od kvapiek si zavisla, tak ich zrejme uzivas uz dlhsie, takze by ti na hlien vplyvali uz skor
@janetinka27 ďakujem veľmi pekne.. áno užívam ich žiaľ bohu asi rok a inak ako operačne sa môj problém vyriešiť nedá 😞
@ninka99865 tak uz len pockat, ci pride ms a ci bude normalna
Podla mna to tehu nie je. Je to PMS a MS ti moze meskat aj kvoli covidu.
@ls56 nemeska mi ešte MS. Takže uvidím
Ak ti nemeska MS,tak realne tehu je. Treba pockat ci pride,ak nie test znova.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak telo nieje stroj a aj na ten hlien vplýva veľa faktorov.. jeden mesiac je druhý môže byt pomenej alebo v takom množstve že ho nevidíš