po vysadený anti sa snazime hned prvý mesiac,, mam bolesti v podbrusku ako by som mala ms a citlive prsia a o bradavkach ani nevravim,, mi vyskocili von a ztmavli.. dnes je 28 den mrcha neprisla,, od ovu je to cca 11-12 den,,,no test je negativny,, tak teraz neviem ci mozem byt uz tehotna a mat tak skoro priznaky alebo je to z vysadenia antikoncepcie? co myslite??
@lulu369...ja som HAk brala 3,5 roka a po vysadení sa mi cyklus tak rozhádzal, že som musela ísť za svojim gynekológom a brala som tabletky na upravenie cyklu a tiež som bola asi 2-3krát na "vyvolávačku aby mrcha vôbec prišla...
Mňa keď začali bolieť prsia tak som vedela už o čo ide.Ale mne vyšiel test pozitívny.Ale nerobila som si ho hneď po tomto príznaku.Ja som chodila aj často na WC a vždy mi bola zima. Len škody že sa z toho nemôžem tešiť do dnes. Skús počkať a keď ti aj potom vyjde negatívny tak bude asi najlepšie ísť na gynekológiu alebo neviem.
ďakujem za rady ,,, tak jj ja som brala anti 10rokov takže v podstate ani netusim aký mam cyklus 😖 a moje telo je zrejme v šoku a sa prebúdza preto neviem ci to su priznaky vysadenia alebo by sa mohlo vydarit hned na prvý krat,, hádam 🙂
Mozes byt tehu,len este je asi skoro na pozitivny test.U mna prsia tiez hrozne boleli..skus pockat par dni este🙂
Inak ešte neviete aký ma byť krčok maternice v tehotenstve? lebo ja ho mam hore a tvrdý uzavretý,, takže na 28den ked sa ocakáva mrcha by mal byť skor dole a makkucký ako som sa akurát dočitala 😕
@jessika2 vyzera to na tehu, teda az na ten test 😒 ale mozno ti proste pomalsie stupa HCG..
u mna boli prsia hned prva vec, podla coho som to vedela (plus bazalna teplota), ani dotknut sa ich nedalo, obzvlast bradavky, aj v noci som spala s podprdou, lebo ako sa mi tricko o ne osuchlo, tak ma to bolelo 😖 potom to samo preslo.. krcok bol aj u mna tvrdy a vysoko
no a pozitivny test som mala asi az na daky 14ty den po ovulacii, takze este ti to kludne moze ukazat druhu ciarku o 2-3 dni 🙂
drzim palce
@nicolle21 ved praveže ani mna nikdy nikdy ani pred menstruaciou neboleli a hlavne sa mi nestalo s bradavkami to co sa mi stalo teraz za posledne 4dni ,,, proste sa citim ako v cudzom tele,, neviem ci toto dokaze sposobit vysadenie antikoncepcie alebo tehotenstvo pockam radsej do pondelka ked ovsem nepride mrcha 🙂
moze to byt aj aj, sprav si o par dni dalsi a uvidis. Ale ak je to tak skoro po vysadeni antikoncepcie asi bysom isla cim skor k lekarovi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jessika2 ahoj, skôr by som povedala, že je to vysadením HAK 😒 ale ak mrcha nepríde, skús test o cca 5 dní zopakovať 😉