Mám čakať, či ešte dostanem menzes?

imanka69
29. máj 2021

Ahoj/te chcem sa spytat ci uz mala niektora z vas podobnu skusenost....
9.05 mi pichli pregnyl 27.05 som si mala urobit test ci to vyslo bol negativny brala som aj utrogestan do 26.05 volala som do nemonice 27.05 kedze, cakali na vysledok sestericka povedala ,ze si mam cakat na menstruaciu ale zatim este neprisla je to normalne? Mam este par dni pockat ci menstrucia pride? Ci mala by som si po pripade urobit este test? za vsetky odpovede budem velmi vdacna...

mikasz
29. máj 2021

@imanka69 je to normalne, moze trvat par dni kym sa ms spusti. Keby neprisla po tyzdni, zopakuj test alebo konzultuj s dr.

imanka69
autor
29. máj 2021

@mikasz dakujem za odpoved 3-4dni mi meskaju a citim sa presne tak ako vzdy ked mam menstruaciu iba ze ziadna krv..pockam teda este aspon 4dni....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
imanka69
autor
30. máj 2021

@bambulienka25 menstruaciu som dostala dost silnu bolestivu a dnes rano ako som isla na wc zomna isli hrudky a a papiere bolo nieco biele bolo divne ako zilka alebo co prosim paradte mi je to normalne?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
imanka69
autor
30. máj 2021

@bambulienka25 Rano som sa utrela zo spodu po cikani a potom som sa nato pozrela bolo to dost neprijemne utrogestan neberiem uz tyzden bola to velka hrudka krvy ...a neprijemne bolo to biele neviem ako to nazvat ani popisat ako to vyzeralo ako biela žila nieco take.....:-//

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
imanka69
autor
30. máj 2021

@bambulienka25 utro je liek a vzdy som to na vlozke mala ako tekutinu..toto bolo proste divne nieco take som este nevidela proste ako Biela žila ....ano radsej zavolam a dakujem za odpoved

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikasz
30. máj 2021

@imanka69 podla mna to bol len obal z utrogestanu. Nerozpusti sa cely a teraz s ms sa ti vyplavi.

imanka69
autor
30. máj 2021

@bambulienka25 neviem ani ja mam to pred ocami bolo to neprijemne.....:-/

imanka69
autor
30. máj 2021

@mikasz Dufam ze je to tak vyzeralo to hrozne...okrem toho idu zomna riadne hrudky take hrcr a smrdi to dost mne to predtym nikdy nesmrdelo....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roztlieskavacka
31. máj 2021

Ja len ze ked som vkladala utrogestan tiež mi nebol príjemný ten pach, a ten biely výtok z toho je normálny

imanka69
autor
31. máj 2021

@roztlieskavacka Mne ten liek nikdy nesmrdel ani tu nepisem o lieku ale o menstracii tie hrudky krvy ktore zomna proste hrozne zapachali :-/....mne osobne tie lieky nikdy nesmrdeli a nemala som ani biely vytok....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre