Mám bolesti v krížoch a hustý výtok. Som tehotná?

cyntia101
22. feb 2019

ahojte potrebujem poradiť snažíme sa o malé a neviem či mám príznaky. Som nafúknutá častá plynatosť a mám bolesti v podbrusku, ako keby ma dakto pichal s inekciami vo vaječníku posledny týždeň mam bolesti v krížoch, bolí ma celé telo mám hustý výtok začalo sa mi to po svojich plodných dňoch. Môžem byť v tom alebo nie? Prosim poraďte mi v tom. Ďakujem.

prvosienka7
22. feb 2019

To ti nevie nikto takto povedať. Príznaky si môžeš aj nahovárať aj môžu byť oprávnené, my nie sme veštice 🙂 Treba počkať čí príde ms

cyntia101
autor
22. feb 2019

@prvosienka7 chcela som len poradiť nie aby mi dakto veštil ale ďakujem

fokuska
22. feb 2019

@cyntia101 Ak si mala nechraneny styk, tak ano mozes byt tehotna a nie nemusis byt. Dozvies sa pravdepodobne az ked ti bude meskat menstruacia a urobis si test - ale ani ten to este nemusi zachytit, mozno budes musiet pockat kym ti bude meskat tyzden.
Inu radu tazko dostanes ;)

beky1813
22. feb 2019

Vserko ukaze cas, moze to byt aj zapal, aj psychika

cyntia101
autor
22. feb 2019

@fokuska dakujem pekne

blontimka
22. feb 2019

@cyntia101 sprav si test.

opuska
22. feb 2019

a co tak spravit si testik?...mozno by uz nejaky vysledok ukazal, aj ked je este skoro ale skusit mozes...

macko1007
13. máj 2019

ahojte...minuly pondelok som mala ovulu..den pred tym sme mali nechraneny sex...teraz ma vlastne uz tyzden picha sem tam vo vajecnikoch raz jeden potom druhy..a taktiez aj v maternici...mam7dni do ms..predtym nikdy ma vsak nepichalo v maternici ani vajecnikoch ..az tak 3dni pred ms...no teraz je to ine...mavam take mdloby ze sami zakruti hlava a mam tmu pred ocami..prsia ma nejako nebolia len bradavky a dvorce..a mam ich take ,,naliate’’ ...myslite si ze to vyslo?inak mavam taky pocit ze mam teplotu ale nemam..vzdy max 36,8 C ...a sem tam citim bolest stehien..2dni dozadu som si umyvala vlasy nad vanou a tak ma neskutocne boleli stehna ze som ledva stala..(nie nesportujem ani nemam mat z coho nohy pretazene)...a taktiez ma pobolievaju krize..a posledne 2-3dni chodim castejsie cikat...dnes som vlastne 7DPO..myslite ze by to mohlo byt tehotenstvom?

lucyka7
1. mar 2021

@cyntia101 ahoj bolo to prosim vtedy tehotenstvo?

macko1007
1. mar 2021

@lucyka7 neviem ako cyntia ale ja som tehu veru bola 🙂

lucyka7
1. mar 2021

@macko1007 to je úžasné super, blahoželám ❤️

macko1007
1. mar 2021

@lucyka7 dakujem😊

cyntia101
autor
21. mar 2021

@lucyka7 ahoj áno bolo

lenkak2468
10. jún 2024

Ahojte chcela by som iba sa spitat dozvedieť 😀😃 som pár dní pred ovulaciou mám bolesti bruchu ako keby krce hnedý výtok Len zriedkavo a točenie sa hlavy ...čo by to mohlo znamenat či pred ovulaciou su nieke tie príznaky alebo dačo ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre