Prosím poraďte...
Od 8.1-12.1 som mala menštruáciu...pred ňou mi bolo zle ale pripisovala som to pms.
Ale menštruácia prišla nejako slabšia a skoro úplne bez bolesti a to celý život mám také bolesti že by som si najradšej maternicu vytrhla.
A hneď po ms ma začalo bolieť pobruško a aj vaječníky a aj hlava tak som si teraz večer spravila len tak zo zvedavosti test lebo o bábo sa snažíme...a na teste vyšla akoby druhá čiarka ktorá sa mi však zdá trochu divná... A teda moja otázka je či by som mohla byť tehotná,a či aj vy vidíte niečo na teste alebo nie.
Dr. ma vezme až v stredu no ja som nedočkavá.
Prosím poraďte.
nie toto nie je pozitivny test 🙂 ak by si aj bola jedna z tych, co menstruuju a su tehotne (stava sa), tak aktualne by si bola uz v tolkom tyzdni tehotenstva a HCG by bolo tak vysoko, ze by tie dve ciarky z toho testu kricali
@bambulienka25 ja viem čo je na letáku🙈mne sa ale zdá že je tam aj druhá,preto sa pýtam či ju vidí aj niekto iný alebo si to už len namýšlam lebo by som ju tam chcela
ja tam vidim druhu slabu ciarku. Mne zacinali takto vsetky tri tehotenstva. TAk drzim palce aby to bolo aj u teba
@123andy123 ďakujem veľmi pekne,snáď to vinde☺️
Caute babule, ak smiem tak sa votriem do diskusie. Taktiez sa snazime o mimco (druhe) a tiez ma napadlo si dnes urobit test, pretoze mi prislo nejako nevolno. Ale!!! Poslednu MS som mala 7.1 a trvala do 10.1...dnes je 22.1, cize mam 16ty den cyklu a na testoch mi vysiel duch??? Pride mi to ze je to asi nerealne....co myslite? Dakujem
@angie666 drzim palce 🙂
@petra_bororo ďakujem 🙂 ja na tom jednom teste vidím ducha tak držím palce 🙂 daj vedieť ako si dopadla,ja som dnes 15DC tak uvidíme ako to dopadne
@angie666 skusim testnut v pondelok, tak som zvedava ci bude silniet alebo to bol len nejaky vadny test 🤣 dakujem 🙂 Kedy sa znova otestujes?
@petra_bororo tiež až v pondelok🤣skôr sa nedostanem do lekárne
@angie666 Podľa toho návodu čo dala @bambulienka25 myslím že si tehotná ☺️ tie // tam vidím 😍
@angie666 ahoj ja tam tiež niečo vidím, ale test nie je 100% funkčný, skus otestovať s iným testom o pár dní, ak by si bola tehotná určite by to malo byť silnejšie
@mamanadruhuu ďakujem pekne 🙂
@angie666 áno je, my tak mame dcérku
@bambulienka25 no ale asi budes tehotna 🤪🤪 pobavilo takto rano
@bambulienka25 ja som písala o fotke návodu čo si dala hore pre lepšie pochopenie výsledku testu 😉 či to nie ty si dávala? 😳
@petra_bororo nie, nie je to duch je to postupujuce farbivo od začiatku testu k jeho koncu. Preto je na rozdielnych miestach, deje sa to keď je test viac mokry ako by mal byť.
@angie666 vidim na tvojom tiez slabú čiarku skús o dva dni
@bambulienka25 😀 v pohodee, daj kávu...mne sa to stáva celkom často že dačo zle prečítam 🤭
@angie666 ja ju tam vidim tiez. Drzim palce 🙂 testuj obden, nie kazdy den
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.