Mám bolesť podbruška

6. jún 2023

Ahojte baby ,mohla som otehotnieť dva dni po menzese sme mali styk 24.5. My končil menzes a 26.5. Sme mali styk a od 4.5. Ma boli podbruško ako na menzes a pícha ma na pravej strane podbruška a mam také boľavé prsia .Dakujem Vám za odpovede 🩷

janetinka27
6. jún 2023

ahoj a kedy ti zacal menzes? ake dlhe mavas cykly? zvyknes si sledovat ovulaciu? kedy by si mala dostat dalsiu MS?

autor
6. jún 2023

@janetinka27 ahoj začal mi 20.5. A menzes mam iba 5 dní sledujem si ovulaciu . Ale toto je iné ešte som nemala také bolesti ako není to nič hrozné ale cítim to .Ďalšiu MS mam dostať 24.6. Je to ešte ďaleko ja len či som nemohla otehotnieť 2 dní po MS lebo poznám baby ktoré tak otehotneli. 🩷

janetinka27
6. jún 2023

mas teda dlhsie cykly ako 28 dni? ked si sledujes ovulaciu, mala si podla teba uz v tomto cykle ovulaciu?
ovulacia prebieha cca 14 dni (plus-minus) pred prichodom dalsej MS. cize ak mas dlhsie cykly a predpokladas, ze dalsia ms pride az 24.06. potom ovulacia este nebola a nemohla si otehotniet.
ale moze sa stat, ze ovulacia pride v nejakom cykle skor. nezalezi na tom, kedy ms skonci, ale kedy zacala a kolky den cyklu si - cyklus sa pocita od zaciatku ms.
ako si sledujes ovulaciu?

ls56
6. jún 2023

Ak ta bolia prsia a mas bolesti v podbrusku tak si sprav test. Ak mas priznaky (ktore si pisala) to znamena ze HCG (tehu hormon) stupa a test ukaze kde je pravda. Ak vsak tehu nie si, tak pricina bolesti v podbrusku a bolestivych prs bude niekde inde. Skus ten 10tkovy citlivejsi test. Uvidis, ci sa nieco objavi.

floki1994
6. jún 2023

Však ai urob test ..ale nemyslim ze to je tehotenstvo

vanilkovazmrzka
6. jún 2023

Mas pms.

jana0215
6. jún 2023

To bude skôr ovuláciou ako tehotenstvom 😉 veľmi nepravdepodobné, že by si otehotnela siedmi deň cyklu. Jedine že tá menštruácia nebola "menštruácia" ale silnejšie špinenie a bola si tehotná už predtým.

autor
6. jún 2023

@janetinka27 mam dieťa a viem aké to je v tehotenstve. Mam appku a podľa tej som vedela kedy mam ovulaciu áno viem je to blbosť ale podľa tej appky som otehotnela . Ale ešte mi nemeškaju ja som len chcela vedieť či sa dá aj tak otehotnieť ale keď mi budu meškať spravím si test ale ďakujem 🩷

autor
6. jún 2023

@ls56 robila som si test ale nič zbytočne ešte keď mi nemeškaju ešte počkám a uvidím ale ďakujem🩷

janetinka27
6. jún 2023

nemas za co, ale apka je iba pre tych, ktori o cykle vedia viac ako ta aplikacia. nie je mozne, aby si mala ovulaciu tak dlho pred krvacanim. to sa neda, nemozne. apku vyhod. otehotnenie s apkou bola iba nahoda.

autor
6. jún 2023

@janetinka27 hej hej aj ja si myslím no možno prechladnutie asi.

autor
6. jún 2023

@jana0215 pochybujem možno prechladnutie alebo je teraz ovulácia lebo nemavam také bolestivé ovulácie a mam aj vytok.

jana0215
6. jún 2023

Každý cyklus je iný, ja som tiež dlhodobo ani necítila, že mám ovuláciu a asi 2 roky dozadu sa mi začalo asi každé 3 mesiace stávať, že mám počas ovulácie príznaky ako pri pms. 🙂 Ale môže to byť aj čokoľvek iné.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre