Mám boľavé prsia, pozitívne testy a gynekologička nič nevidí

adminka11
17. sep 2021

Ahojte, mam tehu priznaky, bolestive navrete prsia, boli ma v podbrusku a krizovej oblasti, tehu testy pozitivne. Dnes mi meska menzes 3 den a bola som na gynde. Ale gynekologicka tam vraj nic nevidi😔. Je mozne ze tam naozaj nic nevidi?

simonkazga
17. sep 2021

Jasne. Pri 3dnovom meskani nie je nic vidno. Sla si zbytocne. K lekarovi sa chodi 6-8 tyzden.

sense
17. sep 2021

Moze akurat zobrat krv, v 4tt nema co vidiet

sprjuska
17. sep 2021

@adminka11 a nevzala ti krv? To je prvé, čo ribia, keď príde zena s meškajúcim menzesom a pozitívnym testom..

adminka11
autor
17. sep 2021

@sprjuska nie, jedine bola neprijemna ze ju otravujem

sejbipi
17. sep 2021

Pokiaľ nemáš extrémne bolesti a nejaké krvácanie, tak počkaj ešte aspoň 2-3týždne. Ja som tiež šla v 4tt na prehliadku (musela som čo najskôr kvôli náročnej práci) a nič nebolo vidieť. Zastupujúca lekárka zkonštatovala, že mám mimomaternicové a je nutné vyoperovať vajíčkovod. Akože bol to horor. Týždeň nato môj gynekológ už videl. Dnes má moje mimomaternicové tehotenstvo 4 mesiace

elizita
17. sep 2021

@adminka11 uprimne, ani sa jej necudujem... si mozno v 3.tt a uz bezis k doktorke ked nemas ziadne problemy... ja som sla v 5.tt, lenze som zacala spinit.. inak by som sa zrejme do 8tt neunuvala

miankass
17. sep 2021

@adminka11 vec sa ma tak ze ak ti mešká 3 dní menzes, a máš pozitívny baby test tak si tehotná ale na Sone ešte nebude vidieť nič, gyn. Ti mala urobiť test z krvi, alebo po telefóne ta zavolať aspoň o 2-3tyzdne na to. To by si už bola cca v 6tyzdni predpokladám. A to už by aj niečo vidieť bolo.
V tvojom prípade a prístupe takej gynekologicky by som od nej odišla.

heli23
17. sep 2021

@adminka11 toto iste som si zažila ja minuly týždeň
Gynekolog bol nepríjemný a zdôraznil mi,že druha pacientka sa mi môže POĎAKOVAŤ
Pretože zdržiavam. Pritom som chcela vedieť ,že či mi zoberie krv alebo čo.. a jednoducho má dofajcil vetou,že až keď budú obe čiarky rovnako sfarbené.
Dva testy mi vyšli (pridávam fotky)
A neviem či tomu veriť alebo čo 🤷🏼‍♀️ Neviem ,ešte čakám a potom si spravím digitálny test

ailiba
17. sep 2021

@adminka11 nechápem, načo ta vôbec pozerala... Nie je sanca niečo vidieť... Nešla by som skôr, ako v 8. tt... Maximálne na krv.

ailiba
17. sep 2021

@heli23 dobre, ale keď si sa objednávala, tak si mu povedala prečo ideš na kontrolu? Rovno ti mal dat neskorší termín...

zenazaba
17. sep 2021

Baby, prepacte, ale vy chodite na gyndu ako do holubnika?...mne ked vysiel pozitivny tehotensky test, zavolala som na gyndu, povedala som, ze mi vysiel pozit test, ze by som sa rada objednala, sestricka sa spytala, kedy bol posledny menzes, vytiahla ten svoj speci tociaci kalendarik a podla toho mi dala termin. Na co chodit mirnix-dirnix a ozaj zaberat priestor akutnym pacientkam ak nemam ziadne problemy?

heli23
17. sep 2021

@ailiba ja som išla doktorovi s hrčkou v prsniku, objednala som sa na poobedny termín a ráno som si vyskúšala spraviť test
Zopár dni som sa cítila divne, prsia ako balóny 😂 časté cikanie atd ...vyskúšala som test a vyšlo +
Skúsila som druhy,že to musí byt nejaký žart alebo zle vidím 😂
A keďže som už bola u gynekológa tak som to spomenula medzirečou. Ja tam nechodím ako do holubnika ,keď netreba nejdem k lekárovi
Iba na preventívnu a pripadne ,keď mám nejaký problém a to si aj vždy zavolám. A kebyže si test spravím skôr tak to spomeniem sestričke do telefonu
Lenže som išla s hrčkou a skončila som tak,že mi pohmatom našiel 3 🤦🏼‍♀️ Tak snáď bude všetko OK

srferreira
17. sep 2021

@zenazaba suhlasim. Ja som v UK a termin prveho scanu mi dali az v 12t. Baby by sa tu zblazdnili do vtedy 😂🙈

nikha2809
17. sep 2021

@zenazaba presne tak aj ja som tak bola.

ajka0207
17. sep 2021

@adminka11 chápem že si prvý raz tehotná (asi) a teda to nemás odkiaľ vedieť ale v podstate si ju ozaj otravovala, keďže "nič nevidieť" je v tvojom štádiu tehotenstva normálny nález. Za 2-3 týždne to už bude vidieť.

vlucifuk
17. sep 2021

@srferreira Presne! Mne až v 13.dali termín scanu. A keď som sa opýtala, či mi aspoň krv nevezmú na potvrdenie tehotenstva, tak mi midwife povedala, že netreba, keď som mala pozitívny domáci test, že tie sú skoro 100%-né.Tak som v tom 13.týždni išla na scan s malou dušičkou, či som naozaj tehotná, či sa mi len hormóny nezbláznili a tam, bum, čakáte dvojčatá.🤦‍♀️🤣

ajka0207
17. sep 2021

@srferreira ale zas tento UK systém mi nepripadá tiež úplne dobrý, lebo ak má žena mimomaternicové tak príde o vajcovod do 12. tt

ailiba
17. sep 2021

@heli23 aha, takže prekvapko😉... Gratulujem. Tie hrčky môžu byť aj kvôli tehu. Ja som bola tiež na zaciatku tehu na ultrazvuku prsníkov a mala som tam hračky (vlastne to boli zmnozene žľazy). Tak verím, že je to preto💪

zenazaba
17. sep 2021

@ajka0207 ja som bola na SVK, termin som dostala v 7tt....kazdopadne ide o to, ze zavolam a dohodnem sa na vhodnom termine podla posledneho menzesu, aby mal aj ten lekar sancu nieco vidiet. A nie, ze niektore idu pomaly na druhy den po styku.

snowflake07
17. sep 2021

Ja som raz vošla do vnútra k sestričke a od vedľa naštvaná doktorka hovorí sestričke (dobre,že tu nechodia ešte keď im ešte semeno vyteká)Keď ma zbadala,tak sa mi ospravedlnila,ale že od rána to už bola druhá,ktorá došla že je tehotná a iba preto,že im testy ukazujú nejaký kanáliky a ms mešká dva dni a potom že,ženy ktoré naozaj potrebujú ošetrenie ,lebo majú problém sa nedostanú na rad,lebo majú papierikovy systém.Ja tu lekárku úplne chápem.

ailiba
17. sep 2021

@snowflake07 no áno, ale autorka písala, že išla ku gynekologické, lebo si nasla hrčku v prsníku a ráno si nasla + test... Teda nedeľa tam kvôli tehu, ale spomenula to.
Ale je pravda, že keď nie sú problémy, tak je zbytočné chodiť tak skoro...

snowflake07
17. sep 2021

@ailiba To nepísala ona.

adminka11
autor
17. sep 2021

@snowflake07 lenze ja uz 4 den mam velke krce v podbrusku, uz som kvoli tomu 3 noci nespala co sa zvyjam v bolestiach preto mi dala skorsi, a vraj bolesti mam vydrzat

ailiba
17. sep 2021

@adminka11 tak ale nechápem... Dala ti skorší termín kvôli bolestiam, tak potom je dobre, že nič nevidela (zrejme to bude bolesť na začiatku tehu). Poteším ta, ja som mala prvé týždne tiež dosť silné bolesti... Ono je to aj z čriev a nafukovanie, pocit ako silný Pms, potom hnačka, kŕče, pichanie, hormóny letia hore... No hroza. A po 2 týždňov nič, akoby som ani nebola tehu...telo sa už prispôsobili. Aj teba to isté prejde.

adminka11
autor
18. sep 2021

@ailiba ano presne toto teraz mam, tak som rada ze aj niekto iny si tym presiel a vie ma pochopit

ailiba
18. sep 2021

@adminka11 chápem, keď som si hovorila, že som len na začiatku tehu, bola som zhrozená... Toto na byt celé tehu? Našťastie to tak nebolo😉... Neboj, čoskoro to prejde. A budú zas iné veci😅

kaja871
18. sep 2021

Išla si veľmi skoro najskôr ti uvidí tehotenstvo v piatom týždni alebo sa dá ešte keď si požiadaš test s krvi no napríklad môj doktor to nerobí ja som čakala sama od seba 9tyzdnov od meškania ms a keď som šla mi už videl machulku v bruchu a tie kŕče bolesti čo máš sú normálne uhniezduje sa maličké a pripravuje sa maternica a poviem ti nie veľmi dobrú správu nevyspis sa už od tejto chvíli vôbec 🤗🤗🤗 držím palce aby bolo všetko tak ako si praješ 🤩

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre