Ahoj žienky, dnes som 9DPT odhodlala som sa urobiť si test...najprv biely, tak som sa riadne vyplakala....keď som išla vyhodiť test tak druhá slabá čiarka. Myslíte že je tam ešte nádej?
Tesruj s 10kým testom a až ked ti mešká. Skôr sa ti neoplatí
@anika02 Áno, nádej tam je. Nenechaj sa tu znechutiť 😉
Test na zaciatku kým si natiahne farbu ..to trvá čiže tu sa neda počítať limit a ukáže ju až ako schne a hlavne tento 🙂 ...držím palce .ciarka je krasna ...
počkaj pár dní a urob si nový tets...a ano, test treba pozrieť do určitého limitu, nie po.....
Je pozitivny!! Takisto mi tento test najskôr neukázal nič až keď som sa vrátila z prace tam bola druha čiarka a dnes som v 12 tyzdni 😉 a pri prvom takisto, vyhodila som ho do kosa no nedalo mi to vylovila som ho a bola tam slabá čiarka žiaľ skoncilo to vtedy MA
Ďakujem vám za každú odpoveď ❤️ aj za povzbudivé slová ❤️
@anika02 skús zajtra ráno ďalší test a uvidíš, držím palce! 🙏
@zuzanockamt ďakujem ❤️
@spanielka44 ďakujem veľmi pekne ❤️
@katariiinkaa vyskúšam možno v pondelok ..alebo už počkám na krv vo štvrtok...neviem.
@katariiinkaa a možno ozaj nevydržím a vyskúšam zajtra 😁 ani dnes som neplánovala testovať a testovala som...
@anika02 ja ťa úplne chápem, robila som presne to isté 😅 bola som proste extrémne nedočkavá..
@anika02 ako dlho sa už snažíte?
@katariiinkaa ani neviem či nedočkavá ja som testy nekupovala....asi keby som nemala doma tak netestujem a počkám do krvi...ale tak skúsila som, zlomilo má keď bol biely...a potom...malá nádej 🍀 je to náš posledný pokus...
@anika02 hlavne testuj z ranného moču, tam je silnejšia koncentrácia
@bambieblue s IVF sme začali v roku 2021 mali sme 4 mrazacaky....prvé nevyšlo lebo som zle zareagovala na lieky a skončila na urgentne. Druhé nevyšlo a toto je tretí KET. Rozhodli sme sa vložiť dve bublinky takže posledný pokus..... Do toho som sa pár dní po vklade dozvedela že ockovi diagnostikovali rakovinu. Takže zasa citové otrasy 😢 ani neviem čo mi napadlo dnes testovať asi preto že som mala test doma...a zasa plač... Potom som uvidela druhu čiarku tak zasa malinká nádej...už je to v rukách Božích...budem veriť 🙏
@janickacrazy už vyskúšam asi až v pondelok....alebo už vôbec a počkám na krv
Ja by som nevydrzalaa, otestuj zajtra a hod sem test, moooooc držím palce 🍀🍀🍀🍀
ja som taketo testy mala pozitivne. Nikdy som nemala silne ciarky(az pri poslednom dietati ).Vsetky moje testy by zhodnotili zeny na mk ako negativne :D tie negativne testy sa mi doma nahanaju. Ale nechcem robit nadeje. Drzim palce , nech vsetko dopadne tak, ako ma
Ahoj 🙂
vyskúšaj clear blu, ktorý ukazuje aj tyzdne. Drzim vám veľmi palce ❤️
@fantaghiro21 ďakujem za povzbudivé slová....ver mi že zatiaľ všetko beriem tak že rozhodne krv...ale vieš že sa aj trocha teším lebo je to moja úplne prvá druhá čiarka 😉 už len to že môžem ešte minimálne pár dní dúfať 😉 ale tak krásne sa číta keď píšete že aj keď ste mali slabé čiarky že už tie čiarky behajú po dome 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
test sa má vyhodnotiť do určitého času... potom je už jedno čo tam je
takže sprav ešte raz a stopni si čas...