ahojte baby.Prosim vas o radu,pretože už mam dojem že mi to prerasta cez hlavu,ale snažim sa s tym bojovať:( O co ide? VELMI tužim po babätku a ked mi meškal menzes piaty den,cela nedočkava som šla na krvny test,kde vysledok bol negativny.Podla mojich vypočtov som mala byť v druhom tyždni.važne som s aneskutočne potešila ked mi menzes neprišiel načas a dufala som a verila že budem čakať maličke,ale to asi poznate aj vy ktore sa o to snažite.ked už som to všetko oplakala,svita mi nadej od jednej pani ktora tvrdi,že ten hcg hormon može byť ešte natolko nizky v druhom tyždni že ho krv nezachytila....plus mam svoj vek,už mi ťaha na 33 pomaly a že to može u man prebihať pomalšie...povzbudila ma tymi slovami a že mam ešte počkať...že ked menzes meška menej ako tyžden že n aten krvny test som šla priskoro...a ja teraz neviem......už neveim či čakať či sa nadejať či sa zmieriť s tym ako to je.... A MENZES STALE MEšKA....priznaky už neberiem do uvahy,lebo už som v takom stave že už ich jasne nedokažem ani rozlišiť,v kuse sa sledujem a som ako na ihlach.....poradite mi ? velmi by som vam bola povdačna za vaš nazory a skusenosti
ja by som skusila obycajny tehu test, hcg z mocu, to si neskusala ako prve? ak ti meska 5 dni, tak si v 2tt od oplodnenia, od poslednej ms si 5tt, ak mas pravidelne 😉 treba vyskusat a pockat, naco hned krv?
Ahoj. Ak si mala oneskorenu ovulku tesne pred MS...tak naozaj bolo skoro na test. Vsetky zeny co tuzia po dietatku su nedockave a potom su castokrat zbytocne sklamane. Takze nic ine ako cakat, ako sa to bude vyvijat, ti zial nezostava. Zopakuj testy o tyzden a budes mudrejsia. Treba len dve veci. Vydrzat a verit. Drzim ti palce.
5 den meskania menzesu som uz mala krasne kolajnicky na teste, cize pokial by si bola tehotna, muselo by to byt zrejme aj z krvi. Tehotenstvo sa na tyzdne rata od posledneho menzesu, preto je nepravdepodobne, ze by si bola v 2. tyzdni. Vtedy by mala prebiehat ovulacia. Nadej uz by som nedavala.
@vierkainka koľko sa snažíte že si taká zúfalá? MS máš ako hodinky? Vždy?
@vierkainka skús počkať, urob si test ale nie skôr ako na 8 deň. ja ked som bola u doktora, meškalo mi to cca 10 dní a na sone nebolo nič vidieť ale s krvi som bola na 100% tehu. znie to ako otrepaná fráza ale nestresuj, ja viem že už máš dosť rokov ale sú aj mamičky, ktoré porodili neskôr a zvládli to. vieš ked sa budeš takto zožierať každý mesiac tak môže veľmi dlho čakať na //. dieťatko chce prísť k pokojnej a vyrovnanej maminke. skús sa zamerať na niečo iné. chodte s mužíčkom na nejaký výlet. tráv čas pri aktivite, ktorá ťa baví a zabudneš sa pri nej sledovať. a ešte jedna rada ak to teraz nevyjde tak by som ti odporučila alchemilku alebo si daj v lekárni namiešať čaj na plodnosť. je to skvelá bylinka a mužíček hlavne kotvičník a vitamín E. ale hlavne pokoj a potom neboj ani nezbadáš a bude ti to meškať 2 týždne a budeš v tom :D držím ti palce
@zabina27 takže mam ešte nadej podla teba?mam tomu tak rozumieť?
@vierkainka na krvny test bo@o skoro.kup si tehu test a vyzkusaj z ranneho mocu ak si v 5tt uz by tam mali byt //,a ak ma lekar dobre sono uz by aj videl na sone
Ved si este mlada .... Keby si to tu napisala ako 39 rocna, tak to pochopim. Nesleduj sa, nesnaz sa, uzivaj si a bude. Vela stastia a krdel deti zelam.
http://najmama.aktuality.sk/clanok/235581/kedy-...
"HCG sa najskôr ukáže v krvi
Úplne prvou možnosťou, ako zistiť tehotenstvo, sú krvné testy. V krvi sa totiž zvýšená hladina hCG objaví najskôr. U niektorých žien je to už do ôsmich dní od oplodnenia vajíčka."
Vzdy je nadej, Vela stastia 🙂
Ak sa v krvi neukázali hcg tehotná niesi. A už vôbec nie keď ti meškajú kramy. Nakoľko hcg v krvi sa dá zistiť už 5 deň po ovulácii.to mi povedali v iscare keď som chodila na iui. Takže pri meškali by si už isto dake mala. Tehotná teda určite nie si. Nedávaj si zbytočnú nádej. A sústrediť sa na ďalší cyklus. Držím palce
Ešte nezúfaj, mne meškal menzes 14 dní a tehu test neukázal tiež nič, o 2 týždne bola slabulinka čiarocka, Išla som k doktorke a tá mi tvrdila, že podľa ms by "bublinka" mala byť už aj s embryom, videla len vak, po čase zistila, že som mala ovulácie tesne pred MS, a dnes mám 2 ročného certika, a to som mala vtedy 35
@lavinis ja som toto nikdy neriesilaani som sa netestovala,vzdy som sla na gyn.ked mi meskali dva mesiace.ked som cakala maleho nrverili zme ze by sa zadarilo tak rychlo.a v nemocnici mi potvrdili z usg tehu 4_5tt,a s tym som sla ku gyn.kde to len potvrdil a mohli zne sa vytesovat.u maleho tehu zistili 10.12.2013
@vierkainka za prve - tehotenstvo sa nerata od dna oplodnenia, ale od dna zacatia poslednej menstruacie, takze aksi mala 4 tyzdnovy cyklus ams meska tyzden, tak by si mala byt v 5 tyzdni tehotenstva. tak sa to ozaj rata - pocitaju sa aj tyzdne pred ovulaciu/sexom - rata sa to odaciatku "zivota" vajicka,ktore bude oplodnene.
za druhe - 33 je uplne vpohode vek. ja som prve rodila 36 a nebol problem s otehotnenim, do pol roka snazenia bolo - a tosom nesalela s plodnymi dnami a podobne, len som vysadila tabletky.
nesmies sa na tehotenstvo tak upierat, lebo ti z toho precvakne. priklanam sa k tomu, ze ak ti krvne testy nevysli, tak tehotna nie si. pani,co ti hovorila, ze HCG este nemusi byt vysoke, hovorila zrejme o HCG v moci (alebosi to poplietla) -lebo pri domacich testoch z mocu sa tehotenstvo moze ukazat az neskor.
anazaver - ozaj nestresuj a neboj sa. porad sa s lekaro, co mozes urobit pre otehotnenie, dajsi dake vitaminy, kyselinu listovu, a v pohode sexujte 🙂drzimpalce.
@vierkainka a bola si tehotna ?som teraz v podobnej situacii
@saminka111 ahoj tak nakoniec si bola či nie
@vierkainka ahoj tak nakoniec si bola tehotná?
@alojzova nie, nebola som tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A test si si robila?