Ahojte zienky.
Idem za vami pre radu. Po ovulacii (dnes 7 den od ovulacie) kazdy den ma pobolieva brucho tam dole (ako pred prichodom MS), aj chrbat ma sem tam pobolieva. Kazdy den sa citim vycerpana, oslabena ako na mna sla chripka. Teplotu nemam, nohy mam na vecer slabe. Brucho nafuknute, zapchu a sem tam bolave prsia.
Dnes ked som si zapalila prislo mi mierne zle a cigi som zahodila.
Tak sa pytam, je mozne mat priznaky tak skoro? Do MD mam este 7 dni.
Prosim poradte mi.
Dakujem vam 💋🌞
Takze si mam spravit test este pred meskanim MS?
@adzsipka ja sa tiež pridávam, síce som testovala až dva dni po tom čo mi neprišla kazdomesacna návšteva, ale ja som takéto nenapadne príznaky mala tiež veľmi skoro 😄 hlavne tie prsia, tak neskutočne citlivé, že má bolela aj voda vo vani 🤦🏻♀️😂
Skús testnut v deň očakávanej menštruácie, to ti už ukáže relevantný výsledok
U mňa to bolo rovnako. Štandardne som mala pred MS bolesť v pod brusku, nafuknute brucho a bolesť prsníkov, ale v tom čase kedy som bola tehotná sa pridala neskutočná unava, bolestivé nohy a myslela som si, že budem mať chrípku... A samozrejme okamžité mi prestala chutiť káva, do vtedy som pila dve denne. Takže príznaky tehotenstva by to mohli byť, ale ja byt som test robila až po vynechani menzesu.
Kava mi zatial chuti, ta ma aspon prebere z unavy, ale chrbat, brucho a vecer nohy tak tie ma bolia... asi 2 dni dozadu som natrafila na jeden clanok, ktory ma roplakal (nastvalo ma to), no pred MS som nikdy v zivote nemala taketo vykivy nalad.
Tak som zvedava, ako to o tyzden dopadne.
no mňa cca už 7 dní pobolieva podbruško a je nafúknuté, občas pichne a som viac unavená. Menštruáciu mám dostať 3.-4.mája a o tomto čase by mi mali začať príznaky - minimálne kríže, prsia. Tento cyklus je teda pre mňa úplne iný ako za posledné mesiace/roky. Test som si skúsila spraviť dnes, ale je negatívny.
dobre, počkám. daj vedieť či ti dorazili alebo nie, keďže ich máš dostať skôr 🙂
Dosla mrcha...
@adzsipka Prave som na teba myslela; no tak to vyjde nabuduce ! 🙂 Mne od rana dnes nastupili klasicke pms bolesti; takze ja uz sa nejdem sledovat a ani riesit tie bolesti podbruska od ovu cca 10 dni a tu hroznu unavu atd... Asi to je ozaj psychika. Dostanem ich urcite, pre istotu som si robila test pred chvilou a je negativny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala pozitívny tehu test 7 dní pred vymeskanim MS, bolo mi hrozne zle preto som si ho robila, ale ja mam ovu hneď po skončení MS