CD 20 som mala pozitivny test na ovulaciu a aj CD 21 vtedy sme sa pokusili dva dni za sebou o babetko…som pred menstruacio 6 dni podla vas mohlasom otehotniet ??? 🥺
@zenulkaaa a mozno budem mat menzes ale medzi tim mozem byt aj tehotna? 🤔
@eliskaaa57 ked ti bude meskat menzes, tak si urob test. Ako inak to chces zistit ci si alebo nie si tehotna ??
@eliskaaa57 to je dost zriedkave. Vacsine zien proste menzes uz nedojde.
@uhnakova mam ciklus 27 dni ten pozitinvi test bola pred 2 dnami ..a o 5 -6 dni mam dostat
@eliskaaa57 naco su ti tieto hypoteticke otazka a odpovede?
@bessie12 niak ..len som bola zvedava na odpoved ci nieco take existuje
@jj298 no zvedavost 🤷🏻♀️
@eliskaaa57 nie neexistuje
@bessie12 tak uvidíme 😏
@eliskaaa57 strasne to hrotis a zaoberas sa kravinami. Chapem tuzbu po babatku ale toto co ak..a mohla by som..a je tu sanca atd ti nepomoze
@jj298 to bola len otazka co treba tu teraz robit velke halo stoho😂🤦🏻♀️ jezisi
@eliskaaa57 ak spravne rozumiem tak pozit ovu test bol na 20 a 21.den cyklu a nasledne mas cyklus dlhy 27 dni? lebo ak mas ovu takto neskoro tak mas dost kratku lutealnu fazu a moze to byt problem
@eliskaaa57 ja si napriklad myslim, ze keby si ten cas co venujes MK a zbytocnym otazkam venovala studovaniu pravopisu tak by si spravila naozaj lepsie. Snazis sa o babatko a to bude treba vychovavat raz aj tymto smerom. Je dobre aby si mu isla dobrym prikladom 🙂 tak sup sup kym je cas sa vzdelavat 🙂
@eliskaaa57 no ty robis halo z jedneho vrzu😀
@jj298 okey😘
@mysiacik28 ake vzdelavanie ved ja uz mam davno po skole uz davno je uz aj zabudnuta …pracujem 🥲 😂
@mysiacik28 a este jedna vec ..som madarka tak som rada ze aspon aj tolko viem po sk 😘 ja nepotrebujem vediet ten vas pravopis 💋
@eliskaaa57 ak tu zijes mala by si ten nas pravopis vediet. Ale to uz je o inom😘
@jj298 ved ziju tu ludia ktori tu bivaju od mala sem sa narodili a ani kuk nevedia po sk tak potom ocom tocis ??? 😀😀😀
@eliskaaa57 vobec ma neprekvapuje ze si nepochopila o com hovorim. Aj na takych ako si ty slnko svieti.
@jj298 a aj na teba ako vidim 🥲 no rob so sebou daco lebo mi uz seres nervy od rana 🙂
@eliskaaa57 ak ti serie nervy od rana niekto na internete tak by si so sebou mala robit nieco ty ;) s labilnou psychikou sa da pracovat 🙂
@mysiacik28 diky za radu 😆
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto fakt nikto nemoze vediet. Pockaj do menzesu