Mám 5 negatívnych testov, ale neverím im

lianamstva
26. sep 2020

Pred 3 mesiacmi sa stalo nieco zle pri com som mohla otrhotniet. Nemala som ziadne priznaky tehotenstva ani nic. Prve 2 mesiace som mala menzes ale teraz mi meska tyzden. Citala som ze zeny mozu mat orve mesiace menzes a ziadne priznaky a byt tehotne. Robila som si testy su vsak negativne ale neverim im. Mozem byt tehotna? 5 testov s 1 / sa nemoze mylit vsak? prosim (ps beriem 2 mesiace antidepresiva ktore mozu mat volyv na menzes ale bojim sa)

noami12
26. sep 2020

@lianamstva ahoj, myslím ze keď si mala aj menštruáciu a ešte aj 5x test ti vyšiel negatívny tak môžeš byť v kľude 😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
birika
26. sep 2020

uz to tu bolo po stvrtej poobede

birika
26. sep 2020

Sú tieto testy pozitívne?

lianamstvaDnes o 16:13
Prajem si aby som Nebola tehotná. Ms som mala 2 mesiace a tento mi meska uz 7 dni. Nemam ziadne priznaky ani nic ale vzdy som mavala pravidelnu ms. Beriem antidepresiva ktore vraj mozu zmenit ms. Nikdy vsak sa toto nestalo.

jaskolka
26. sep 2020

Nie, ak si mala normálne menzes, negatívne testy, tak tehotná nie si.

lianamstva
autor
26. sep 2020

@birika Hej pisem 2. krat lebo som sa prihlasila na modry konik len dnes a toto je akutne. Naco to potrebujes preposielat?

birika
26. sep 2020

@lianamstva x-krat napisali, ze tehotna nie si...

stary_ujco
26. sep 2020

@birika ale možno potrebuje počuť, že tehotná môže byť. Nuž, tak doktor gugel hovorí, že môžeš mať kramy sj cez tehotenstvo. 5 testov ti ho neodhalilo ani v treťom mesiaci. Navrhujem kúpiť ešte ďalší balík testov, ocikavat 2x denne a následne navštíviť psychiatra s tým, že antidepresíva preventívne vynechavas z obavy o nechcené dieťa... Ak je to tak akútne, tak nevypisuj na koňa, ale bež k doktorovi.

lianamstva
autor
26. sep 2020

@stary_ujco dakujem urcite pomohlo👍 fakt sa ospravedlnujem ze moj mentalny stav a obzvlast po takom niecom co sa stalo mi navodzuje paranoje ze mozem zostat tehotna

birika
26. sep 2020

@lianamstva hlavne klud, urcite ti nie je lahka situacia, ale naozaj tehotenstvo tam nie je

stary_ujco
26. sep 2020

Chápem, že máš problém v hlave. Ale tento problem ti nevyrieši obsedantne testovanie ani porady s ujom guglom. Ak situaciu po traumatickom zážitku nevieš spracovať ani po nasadeni antidepresiv, je vhodné uvažovať aj o iných formách terapie. A ver tomu, že písanie príspevkov na koníka som na mysli nemal...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dian1297
27. sep 2020

@lianamstva nevšimaj si ich. Ked sa nevie niekto vcítit do kože druheho. Chapem tvoj stav a myslim si že nie, nemozes vyt tehotna. Test by ti urcite uz teraz ukazal si myslim. Skor to je psychickeho hladiska. Snaz sa ukludnit, skus zacat mysliet inak, prijat veci ako sa stali resp sa o to snazit ..... ver ze telo to citi ako ty myslis...hned ako budes v klude dostavia sa

thoughtfulweirdo
27. sep 2020

Pozri, ak sa stale nevies ukludnit, chod na gyndu. Neviem, ci ti po tyzdni meskania Dr urobi sono, ale mozes povedat, ze si napriklad mala jeden test pozitivny a druhy negativny. To by ti mal minimalne zobrat krv na zistenie tehotenstva- a to sa da vlastne aj za poplatok na vlastnu ziadost, takze nemusis nic vysvetlovat, len si zaplatit.

asia83
27. sep 2020

@lianamstva Nie, nie ste tehotná.

stary_ujco
27. sep 2020

@thoughtfulweirdo Ale jej nepomôže ani test od doktora... Lebo tu najde 10 diskusii, kde ženy boli tehotne a krvné testy nič neukazali. Psychiatra uz navstevuje, svoje problémy musí riešiť v prvom rade tam. Všetko ostatné je len psychosomaticky nasledok... Keď je hlava v poriadku, bude aj telo

thoughtfulweirdo
27. sep 2020

@stary_ujco Ona by ale bola uz Tri mesiace tehotna, keby bola tehotna. Tam sa doktor nepomyli. Preto jej radim doktora.

stary_ujco
27. sep 2020

@thoughtfulweirdo doktor sa nepomyli, ale ona tomu veriť nebude... Proste preziva psychickú traumu po fyzickom napadnuti so sexualnym motivom. A bohužiaľ hľadá falošnú pomoc na nesprávnom mieste...

iwesska
27. sep 2020

Hladaj problem v antidepresivach,nie tehotenskych testoch.

adamka25
27. sep 2020

Mna by zaujimalo co zle sa jej mohlo stat?ved robenie detí je prijemna zalezitost

stary_ujco
27. sep 2020

@adamka25 možno vtedy, ak dotyčná s tým robenim súhlasí. V jej prípade chlapovi súhlas nedala... ;)

adamka25
27. sep 2020

@stary_ujco tak mala brat antikoncepciu a nie sa spoliehat ze to vcas vyberie.niektore zeny su nepoucitelne

nelca0510
27. sep 2020

@adamka25 mohlo to byt znásilnenie, nie len to, že chlap neskoro vytiahol

stary_ujco
27. sep 2020

@adamka25 uz prosim nefilozofuj, ale precitaj si vsetko aj linkovane diskusie. Chcem ti taktne naznačiť, aby si sa dalsimi prispevkami bez poznania kontextu nestrapnila este viac... ;)

lianamstva
autor
27. sep 2020

@adamka25 Keď sa chcete snažiť byť vtipná a tvároť sa že všetko viete, tak prestante je to dosť trápne na dospelú ženu

mishka81
27. sep 2020

@adamka25 tomuto sa fakt hovori "empatia". Uz z prveho prispevku bolo jasne, ze tam nic nebolo dobrovolne a autorke fakt blbymi komentarmi nepomozete.

@lianamstva ja by som urcite skocila hned zajtra najprv na gyndu, aby si si bola 100 % ista. A skus zbehnut aj psychologovi, porozpravat sa s odbornikom by ti mohlo pomoct sa nejak vysporiadat so zlym zazitkom. Drzim palce a pevne nervy 🙂

esyco123
27. sep 2020

@dian1297 Do čoho sa máme akože vcítiť? Žena neverí testom - nech ide k lekárovi. Bodka. Či dokedy sa ideš aj ty "vciťovať"? Alebo máme vybrať "vešteckú guľu"?
@mishka81 Blbé komentáre sú akurát tieto akože "empatické". Autorka nech navšítvi lekára- najskôr psychológa ak nie psychiatra a potom zároveň gynekológa. Nakoľko tvoja či moja empatia či empatia iných jej k tomu či je tehotná nedá odpoveď. Ale iste, poďme sa hrať na empatické a chápajúce...

esyco123
27. sep 2020

@lianamstva Tak konečne napíš čo nevieme. A nie aby sme tu hádali. Niekto nemá čas čítať tvoje diskusie či linky niekde inde. Tak buď napíšem o čo ide alebo sa nesťažujem na komenty.

mishka81
27. sep 2020

@esyco123 empatia sa týkala blbych komentarov ze deti robit he radosť a mala mat antikoncepciu. To ze neveri 5 testom je druha vec, a to nikto na koni nevyrieši, stačí ísť k lekárovi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre