Ahojte dievčatá, mam 5 dni do MS, som cca 11 dní po ovu a vyšiel mi takýto testik - Livsane. Test som si robila až o 5 večer, keďže skôr sa nedalo... Fotka je teraz robená o 20.15. Co myslite, môže byt test pozitívny? Viem ze je ešte skoro, ale doteraz som vždy mala testy snehovobiele a teraz čiarku vidieť trosku - lepšie nazivo ako na fotke. Ďakujem za vaše názory 🙂 pekný vecer
@buduca_mamicka007 nieco tam vidoet ale zeny vas znesu pod zem lebo drzite ocikanu cast
@buduca_mamicka007 Ja tam vidiiim ducha
@maria898 och do riti :D ale tak toto je test 3h po tom ako bol robený, až teraz ma to napadlo odfotit... Predtým bolo ešte viac vidieť peknú ruzovu čiarku, hoci jasne ze ešte slabú... Och
@buduca_mamicka007
Ale 3hod po ocikaní už výsledok NIEJE dôveryhodný.
Máš to určite aj v návode …
Zajtra skús nový test.
✊🏽✊🏽✊🏽
@buduca_mamicka007 Vidím 😍
@malinoismum hej ja viem... Ale hlavne ze tesne po, spraveni bol test viditeľný 🙂 fotku som ale stihla spraviť až teraz keď som sa vrátila domov.. Zajtra ráno urcite vyskúšam znova 🙂
@buduca_mamicka007 Tak si myslím, že sa môžeš potichu tešiť, ale 100% skús z ranného moču a hod sem foto🙂 rada sa z rana poteším 😊✊🏽🥰
@malinoismum ďakujem si zlata ❤️❤️❤️ najprv som bola sklamaná lebo nič a tak som pozrela o pár sekúnd neskôr a nemohla som tomu uveriť ženy naozaj ❤️ mam ešte ďaleko do MS ale snáď už nepríde a čiarka bude silniet 🙂 snažíme sa s manželom práve 3 mesiac tak by to bolo megaaa
@buduca_mamicka007 Super🙂 To budú krásne Vianoce 🙂 Drzkaj sa a ráno sem hod foto 🙏🏽😘🌸
Dobre ránko dievcata, dnes test priamo z ranného moču a vysledok je krásny 🙂 dnes 4 dní Do MS ktorá dúfam nepríde 🙂
@buduca_mamicka007
@buduca_mamicka007 skús ešte raz na bielom podklade prosím 🙏🏽
@malinoismum co povies? 🙂
@buduca_mamicka007 GRATULUJEM !!!!!!!! 🌸♥️🥰♥️😘 výborne!!!!! Super! Strašne veľkú radosť mám… moja 💗
@buduca_mamicka007 len na gyndu vzhladom na to že je ešte dosť skoro podľa toho čo pises, by som len zavolala a ona ti dá termín. Lebo keby chces niečo vidieť na sone myslím že by si sa zbytočne stresovala 🙂))
@malinoismum och presne.. Ešte počkám do MS ci náhodou niečo.. Ja mam práveže zdravotný problém tam dole a hrozoila mi operacia keď by sme asap neotehotneli... Aj teraz mam pred tým rešpekt, lebo je veľa vecí čo s skrz tie zdravotné veci môže pokaziť.. Ale uz len to ze sa to podarilo je neuveriteľné ❤️❤️❤️❤️ ďakujem že sa tešíš so mnou
Je to tam ☺️ Gratulujem a hlavne prajem všetko dobre aby si to dotiahla to úspešného konca ❤️
@jjanulienka ďakujem z celého ❤️🙏
@buduca_mamicka007 mojko, mne bolo po operácii vaječníka povedané že nikdy prirodzene neotehotniem🙂 čakám druhé 😅😅😅😅
@malinoismum haha sranda 😀😀😀 babatko si nájde vzdy cestu ❤️
@buduca_mamicka007 juj Drzkaj sa ❤️
@buduca_mamicka007 Nesu ružové ovulačné testy?
@alina765 s popisom HCG ťažko. 😊
(Oni sledujú LH- Lut. Hormón a to býva na nich …)
@malinoismum Jaj nevšimla som si.
@alina765 😊 Však sa nič nestalo🙂 🌸💋
Dievcata, dnes 2 dni do MS, samozrejme ráno som testovala ďalej, ale mam pocit ze čialrka uplne mam pocit ze nesilnie... 🙂 resp Livsane testy mi, dávajú slabšie čiarky - tie akoby kazetové testy.. Tie Livsane prúžkove mi prišli silnejšie :D bojím sa to ešte oznámiť manželovi, bojím sa aby bolo všetko oki a aby to tak rýchlo neskončilo ako začalo 🙂 ci je to ôk? Ďakujem za vaše postrehy 🙂 p.s. Mam pocit ze na fotke je ta čiarka z dnes rana esze silnejšia ako nazivo :D nechápem
musim ale povedať ze včera vecer ma riadne bolelo pod bruško, asi 2 hodiny keď som bola v posteli, plus bublinky a kadejaké prejavy.. Dnes ráno mi je zle, na vracanie, žalúdok mam ako na vode.. Tak neviem, ale snáď to ide dobrým smerom ❤️❤️❤️
@buduca_mamicka007 Oddychuj čo najviac - telo prechádza obrovskými zmenami a najmä tam dolu… 💗💗✊🏽
@malinoismum ďakujem moja, budem ❤️ akurát teraz taky stres.. Uplne som mala pocit ze tam dole zrazu mega mokro, uz som sa zlakla ze kramy... Ale nakoniec nie 🙂 ani stopa po krvi 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@buduca_mamicka007