Ahojte baby, mám 4 dni pred menzesom ale už pár dní špiním. Prvý deň to bolo trošku krvi a potom už len také hnedé ide zo mňa, nie veľa tak málinko len, nikdy sa mi to predtým nestalo, okrem toho ma pichá v ľavom boku v podbrušku, mám tam taký tlak. Neviete čo by to mohlo byť, môžem byť tehotná? Robila som si aj test, v podstate dnes 4 dni pred menzesom, ale ja už mám asi paranoje, nie je tam duch? Prosím, kuknite sa na to, či mi nešibe :D Vďaka
@summersunny94 Ja by som tiež chcela pomocť vidíte tam niečo?
@zianahollyna vidíte tam niečo?
@summersunny94
@zianahollyna ja tam vidim nieco slabe, taku ciarku...ale ja uz to vidim asi vsade :D tiez neviem co s tym svojim testom :D
@summersunny94 dakujem, no skusim este zajtra rano, alebo skusim pockat 2-3 dni
@alexis846 ani mi nehovor, ja už vidím čiarky všade celý deň behám od okna k oknu 😁 tento som ale robila poobede dnes skúsim urobiť ráno
@zianahollyna ja presne to iste :D :D od okna k oknu :D
@alexis846 tak držím palčeky nech je pozitívny. Koľko dní máš po ovulke?
@zianahollyna asi cca 13 dni mam po, ty kolko?..vdaka, len teda absolutne som neplanovala...aj tebe drzim palceky, nech ciarka zosilnie
@alexis846 ja mám 12 DPO, ďakujem krásne. Pociťuješ aj nejaké príznaky?
@zianahollyna iba špiním už asi 5 deň, najprv trochu krvi a teraz uz len taky hnedy hlien a mam taky tlak v lavej strane v podbrusku...netusim ale ci to moze byt priznak tehotenstva
@alexis846 ahaa no može aj nemusí, každá žena to má individualne ja necítim vobec nic a to ma trošku zneisťuje
@zianahollyna no dnes som si robila rano test a podla mna je negativny a totalne spinim, ako keby mam mat menzes, takze asi mi prisiel skor menzes, aj ma tak brucho boli...ale nechapem co tak skoro, nikdy mi tak skoro neprisiel....ty ako?
@alexis846 noo ja som si ráno robila a tiež nič negatívny menzes mi zatial neprisiel ale boli sme na mensej túre dnes a strasne som nevladala co som ukdy nemala problemy mala som problem polapit dych, mam zvlastny pocit v prsiach takze fakt uz netusim, asi pockaj par dni a ak nepridercha tak pretestujem zase
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alexis846 niečo slabunke je vidno, skús zase zajtra. Držím ti silno palce 😊