Ahojte baby mám len 19 rokov a aj na to že už som dospelá stále mávame s priateľom chránený sex (kondóm) Naposledy som mala menštruáciu pred 41.dňami nikdy mi takto nemeškáva mešká mi už asi 11-12 dní ..Od vtedy čo sme mali naposledy sex (s kondomom) tak ma pychá v podbrušku som strašne moc nafúknutá a moc sa bojím som strašne v strede lebo môj otec keby zistí že som tehotná tak ma pochová ..Moj priateľ sa nikdy nespraví vo mne vždy ho vytiahne a aj skontroluje či sa kondom neroztrhol alebo tak ..Prosím som v strašnom strese
Kľuuud 😉 šup do lekárne či do drogérie pre test.. uvidíš ako sa ti uľaví, keď bude negat 😉
A aby si nabudúce nemusela stresovať, skús si pozrieť v lekárni pharmatex. Keď som potrebovala fakt že 250% istotu, že neostanem tehotná, používali sme pharmatex+kondóm 🙂 možno pre niekoho zbytočné ale kým si na škole a fakt by to nešlo, myslím si že to je fajn riešenie..
Úplne v pohode ti môže meškať aj zo stresu alebo z choroby..nebola si trochu chorlavá teraz niekedy?
Preco si nespravis test a riesis to tu ako to tu ma niekto vediet???
@dada0902 a prečo hneď reagujete takto.. dala som normalnu otazku ako tu každý deň dáva niekolko žien 🙂
@addi no bola som neviem či som nebola niak nachladená
@potkanik26 hej dala si ale baby si aspon robia test a pytaju sa
@dada0902 možno vám to príde divné ale neskutočne sa ho bojim spraviť lebo ja by som sa moc bála keby tam uvidim že som tehotná..proste som v strese nedokážem si ho ísť len tak kúpiť a spraviť si ho ..A tiež nechápem ale prečo som tak nafúknutá..A hlavne vždy keď niečo zjem mám pocit že som zjedla minimálne tonu jedla pri tom inokedy som mohla zjest toho naozaj vela a nič mi nebolo
@potkanik26 no vidíš. O dôvod stresovať menej 🙂 šup aby si stihla drogériu do 9-tej..
a poznámky o tom, že načo to sem dávaš si nevšímaj. Áno, je to somarina a viac by ti pomohlo aby si si urobila test ale nevadí. Nikomu nepomôže že ti tu niekto vynadá že načo to sem dávaš.
Držím palce 🤗
@potkanik26 tym ze budes odialovat to ze sa bojis spravit test vysledok.nezmenis iba si pomozes a budes vediet na com si a nebudes sa stresovat tu ti kazdy moze napisat barc co ale test ti povie ako to je
Vitaj spat Hesova0000
Prepáč, ale nechápem ženy, čo sa boja si urobiť test a vypytuju sa, či môžu byť tehotné. Áno, môžeš byť, nie, nemusíš byť. Kúp si test, čo preboha zmení na výsledku tvoj strach? Bud si, alebo nie, nijako to nezmení nič
@veronikaszabova nechápem ale už som toto videla na vela prispevkoch ..tu sa človek nemoze ani nič opytat 🙂
@jaskolka No mám jednoducho strach 🤷🏼♀️Tiež by ste v mojom veku a s takou rodinou neboli hrdinky
@potkanik26 ok.. Ale reálne sa zamysli.. Si tehotná, teda bude bruško rast, s testom, či bez neho, to bude holý fakt. Len to zistíš o pár týždňov neskôr,dovtrfy budeš klbko nervov
Alebo tehotná nie si, teda sa nič nestane, ty budeš stresovať celé týždne, pritom keby urobíš test, bude negatívny. Tiež to nič nezmení, je to holý fakt. Ešte nejako treba vysvetľovať? Proste už teraz nijako nič neovplyvnis
@potkanik26 ak mas strach, tak staci pockat pat mesiacov a ono sa ukaze ci si tehotna 🙂
Keď si dospela na občianskom preukaze, v sex.zivote tiež tak určite aj ocikanie jedného tehotenského testu zvládneš .
Najma klud 🙂 sprav si test, zajdi ku gynekologovi a ked to potvrdi, potom to ries. Gynekolog ti bude vediet pomoct poradit aj kvoli uzkosti z otca... Necakaj s nicim, akurat sa tym budes trapit. Ak tehodna nebudes, dobre je, ak ano, zvladnes to aj tak. Miliony zien denne maju podobne obavy.
Ahoj no možno si tehotná a možno nie záleží podľa toho ako často mas sex a šťastný sexom sa pozastaví i menštruácia ato je častým dôvodom meškania, pokiaľ kondom nebol prasknutý tak tehotná urcite niesi, nálady stres prostredie to všetko vplyva na meškanie menštruácie....ale uistiť ta urcite test.hodne šťastia ;)
Naše odpovede ti vôbec nijako nepomôžu. Pomôže ti len ocikanie tehotenského testu. Aj keby ti tu 49 žien napísalo, že určite nie si tehotná, nemá to absolútne nijakú výpovednú hodnotu o tvojej maternici. Ak ťa to upokojí, pokiaľ mal priateľ vždy riadne nasadený kondóm a ešte ani neejakuloval v tebe, šanca je fakt totálne mizivá a všetky tie príznaky máš buď vsugerované zo stresu, alebo PMS- ja som zhruba v takom veku začala mávať dosť brutálne, aj s grcanim a podobne. Ale neodpustím si ani ja také klišé, ocikanie tehotenského testu ani zďaleka nie je tá najťažšia vec, čo dospelí ľudia robia 😉 odvahu budeš musieť ako dospelá nazbierať aj na oveľa horšie a náročnejšie veci, toto ber ako taký nácvik. Inak, ja som otehotnela v 19 a nič lepšie sa mi nemohlo stať 😁
Čoho sa bojíš? Čím skôr zistíš, tým skôr môžeš riešiť.
@potkanik26 musíš skúsiť. Držím palce. To zvladnes. Veľa nás to zažilo. Hlavne si ho nerob doma, bo rodičia majú neskutočnú schopnosť nájsť čo nie je treba ..
@jaskolka ja som sa tiez v mladosti bala kupit a spravit test co som sa tak bala pozitivneho vysledku,,uplne
@potkanik26 chapem vtomto...
Ake cudne,ze ako roky ubiehali,uz som si tie dve ciarky aj ked nechtiac zelala...nakoniec sa objavil ten pravy a vedome sme skusali dietatko a potom to nekonecne cakanie na den D a testovat a hladat ducha 😅
@potkanik26 otestuj sa tehu testom,to bude najlepsie,naber odvahu,potom budes riesit co dalej ak by bol pozitivny..meskajucu ms a nafuknute brucho mozes mat aj z inych dovodov
@babydesire ďakujem moc❤️
@babydesire možno to je pochopiteľne, ale zase na druhej strane, ak mám odvahu na pohlavný styk, tak mam mat odvahu aj na to ostatné.Test predsa "neurobí" tehotenstvo, a ak je tehotná, aj tak to zisti o nejaký čas,len bude dovtedy stresovať, nespat, desit sa, a aj tak to nič nezmení.Prišla sem po radu, iná neexistuje.
Presne ako pise acrobaleno, čím skôr zisti výsledok, tým skôr bude to riešiť.
@jaskolka ano stym suhlasim,resp.ja vzdy vravim ked sa do niecoho namocim,mam pruser,vycitky,citim vinu - radsej sa hned priznam, nastavim hned tvar nech celim nasledkom, cim skor prijmem nasledky tym skor sa to premna skonci...ked sa niecoho bojim - potlacim strach a "skocim" nez sa hodiny,dni,tyzdne...trapit a cakat
@babydesire presne tak, radšej aj nepríjemné veci mat rýchlo za sebou, ako sa stresovať co ešte horšie môže dopadnúť
@potkanik26 sprav si teeest 🙂 a daj vediet ako dopadol 🙂 a hlavne sprav ho z ranneho mocu a PRESNE PODLA NAVODU (to tu totiz ani niektore zeny starsie od teba nezvladaju). A daj vediet 🙂 ak tehotna nie si, opadnw z teba stres a mozno aj ten menzes pride a ak tehotna si, zachovaj klud a kontaktur www.alexisporadna.sk. Pracuju so zenami v lodobnej situacii, poradia, pomozu, hlavne teda klud a sprav test, a daj vediet 🙂 🍀
@potkanik26 som natom presne podobne neskutočne sa bojím spraviť si test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Lekárne sú otvorene, odporúčam spraviť si test.