Ahojte,
mám len 19 a nie som si istá či nemôžem byť v tom. S priateľom sme mali na konci augusta raz nechránený sex, inokedy vždy používame ochranu a následne som dostala menzes, teraz mám dostať o 5 dní, ale od minulého týždňa sa cítim divne. Všade ma upútajú malé deti, kočíky, čo predtým vôbec, prišlo mi zle po vodnej fajke, čo predtým nikdy, ale mohlo to byť aj tým, že nebola veľmi kvalitná :/ a dnes v autobuse mi nebolo najlepšie, ale vracať som nevracala, ani prsia ma nebolia. Zato posledné štyri noci aj keď som spala aspoň 7 hodín, tak sa zobúdzam úplne unavená a chorá nie som, ani nijaká črevná viróza. Čo si myslíte? Je možné, že si to iba nahováram kvôli strachu?
A P.S. aj keby som tehotná, nebola by to jedna z tých tragédií, kedy to žena nechce, len s priateľom sme to plánovali až o nejaké 2-3 roky kvôli výške :/
Ahoj aj ja som mala v auguste nechránený jeden styk a je z toho bábätko 🙂, mne len v čase ms také ružové slabé spinenie prišlo , ty ak si mala normálnu MS, tak myslim , že môžeš byť v kľude 😉
@milovnickaknih co ti brani spravit si tehu test???
@milovnickaknih takychto tem je tu plno a vzdy platilo iba jedno. Urob test alebo chod doktorovi.
Polemizovanie ti odpoved neda... ani my.
Od sexu v auguste by si uz mala na teste kolajnice az oci vybije.
pozeráš na malé deti, na kočíky a myslíš že je to príznak tehu???? Tak to som ešte nepočula....😀
@milovnickaknih ak mas dilemu urob si test,aj ked podla mna bude negativny a kedze je odvtedy uz skoro 2m uz by si mala ine priznaky (ak by si patrila k tym zenam,kt.sa im nevyhnu)
Ale vidiet tehu priznaky v tom,ze ta uputaju kociky,male deti,nechuti ti vodna fajka a si unavena....no to som este nevidela,nepocula 🙈🙈🙈✌
Váš nazor, ďakujem 🙂
.10.2017, 06:57
Dobrý deň. Chcem sa spýtať... Mali sme s priateľkou pohlavný styk chránený počas jej plodných dní. K vyvrcholeniu prišlo mimo jej pohl.organu, stále s kondómom. Ale... Pred tým sme sa trocha maznali a môj pohl.organ sa dotkol jej a dostala sa tam predejakulačná tekutina. Je možné že by sa niečo mohlo stať ak sa pri zasuvani obtreli tie kvapky lásky o môj pohl.organ a tým následne vnikli dnu? Ďakujem
Test si sprav a uvidiš nemáme to odkiaľ vedieť či si alebo niesi 😏pozeraš na deti a kočíky ?? Veď to by boli všetci tehu potom
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milovnickaknih z toho,co pises nic nie je dovodom na tehu...lenze...vylucit sa to neda,kup tehu test a mas vystarane.