Dobrý deň,
Mam 17 rokov a mešká mi menštruácia uz 3 týždne.
Robila som si aj testy a boli negatívne. No posledne asi 3 dny mam priznaky ako keby som mala menštruáciu napríklad bolesť v podbrušku, bolesť nôh, bolesť tela a podobne. Nevedeli by ste mi niajako pomôcť?
@dennynkoo13 mávam pravidelne ale občas mi takto vynechá ano. Tiež vzdy stresujem ale všetky testy sú negatívne.
@lucijka6 tak si daj teplú kúpeľ a menštruácia príde každu chvíľu alebo behni gynekologičke ja som chodila na vyvolavačku keď meškala dlho
@dennynkoo13 Teplú kúpeľ práve že skúšam velmi často a nic ale počula som ešte ze aj červené víno. Tak skúsim.
@lucijka6 skus každému pomáha niečo iné mne napríklad víno nikdy nepomohlo
@lucijka6 mas 17, takze cervene vino si nedavaj, z par hltov sa ti MS nespusti.
jednorazove vynechanie/meskanie nie je problem, ak by sa to opakovalo, tak pojdes k dr, da ti vyvolavacku
tak ono cyklus moze ovplyvnit hocico, takze pockaj 🙂 i ked 3 tyzdne su uz dlhsia doba, ale pokial mas testy negativne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucijka6 máš pravidelnú menštruáciu? Ja som v tvojom veku mala menštruáciu pravidelnú a par krát za rok mi takto meškala. Samozrejme vždy som stresovala a robila testy ktoré boli vždy negatívne. A príznaky som mávala tiež skus ešte spraviť test ale ak bude negatívny myslím že menštruácia príde