Dobrý deň. Je mi 16. Nepijem nefajčím a ešte pred necelým mesiacom som bola aj panna. Akonáhle som si našla chalana, zamilovala som sa do neho tak veľmi, že sme začali aj sexuálne žiť. Čo som chcela až po 18. . . Vždy sme to robili cez gumu. Tabletky som nemala. Max iba pred rokom som brala asi 2 mesiace ale kvôli menštruačným problémom. Robili mi zle, tak som ich vysadila. Späť k veci... Stále sme mali chránení sex, až na dnes.
Dnes to na nás prišlo ale gumy už nebolo. Robili sme to 6 krát za deň nechránené. Najprv sa urobil na mňa, potom sa zas na mňa, potom sa neurobil a tak. Moc sa bojím, že budem naozaj tehotná, on povedal, že si dával pozor, no mňa aj tak chytá panika.
Menzes som mala 23 decembra a ďalší mi má prísť až o 2 týždne. Dovtedy si vytrhám vlasy. Naši ak zistia, že som tehotná, asi ma vydedia a vyhodia z domu.
Neviem čo budem robiť. Nad potratom neuvažujem ani nebudem. Aj tak nie som ešte plnoletá, takže rodičov by to neobišlo.
Neviete, čo mám robiť ?
nemusis byt tehotna 🙂 sme tak s manzelom riesili 3 roky vzdy vytiahol vcas iba 3x nestihol a ten posledny to bolo osudove ..aj keby si mala ovulaciu a on sa urobil donutra este vzdy je tam iba 35% sanca na oplodnenie..poznam ludi co sa snazili o babo aj sledovali ovulku a trvalo to viac pokusou kym sa zadarilo..5mesiacov..ale zas cim mladsia zena tym vacsie sance cize ty mas mozno 40-50% co znamena ze si musis dat extra pozor a sexovat len stym o kom si myslis ze by ta podrzal a vlastne ked mas len 16....nemala by si riesit vaginalny sex...skus petting skus oralne sa navzajom uspokojit aspon kym nie si plnoleta..lebo ani kondom nie je zaruka-mam kamosku co otehotnela a ta brala antiku aj kondom :D vacsinou tym co nechcu babo sa podari lahsie k nemu prist ako tym co ho planuju...mysli na seba este si sama decko nepotrebujes si dake urobit pred par rokmi ti stacili babiky 🙂 ak ti budu meskat urob si test -ale mozu ti meskat aj tyzden 10dni a nebyt teho moze to byt len taka reakcia na spermie-tie ziju v tele aj 5dni..meni sa ph vselico..aj stres ti ich moze oneskorit..
@miadi lenze ked chces otehotniet tak to nejde ale ked niekto nechce tak to ide lahsie,chapes?Radsej nech tu tabletku kupi a ma po strachu.Potom uz to bude horsie s rozhodovanim.
kup tu escapelle...je to humac ale lepsie ako dieta v 16 ..... neni o com. povedane asi bolo vsetko uz
@happyfrog80 preco sa ma pytas ci to chapem ved presne to som povedala 🙂 ze tym co chcu to nejde a tym co nechcu sa zadari lahsie? Asi si nepochopila moj koment 🙂 Sme sa s manzelom nesnazili 3roky o babo ale takuto (pull out)metodu sme praktikovali lebo sme dospeli a zijeme v monogamnom vyrovnanom vztahu s tym ze pripadne nahodne tehotenstvo by nebol problem. ..a nie je 🙂
s tabletkou nemam skusenost nastastie som nikdy takyto problem osobne nemala 🙂
info z netu je ze stoji okolo 25euro a predaju to hocikomu aj 16rocnej..len to musi uzit do 72h po sexe..
@rdl714 To sa až teraz bojíš, 6krát po sebe???? si sa nebála??? asi by si mala byť tehotná 6krát... no a najma, ešte aj v plodných dňoch predpokladám... no čo už, dieťa možno bude... rodičov prežiješ, všetko je nakoniec tak, ako má byť... a ak má byť dieťa v 16, tak bude... neviem čo napísať, človek musí byť zodpovedný, za všetko... tak teda veľa síl, nech to dopadne tak či tak
dlhe prazdniny neprospievaju nasim ziakom...ale ze fakt nie...nejak to tu vydrzime do stvrtku a potom sup sup do skoly, ucit sa...
Ze neviete co mam robit???? 😲 😲 😲 a to co je za otázku a kde si sexovala vtedy si vedela co mas robit??? dievca zlate spamataj sa
@rdl714 najlepšie je počkať s milovaním dovtedy dokedy sa s partnerom nedohodnete, že by ste eventuálne tehotenstvo uvítali. ale v živote sa nedá všetko plánovať, je to dosť individuálne. Asi treba počúvať rodičov zakiaľ sa nevieš postarať sama o seba. A partner by sa vedel o Vás postarať? Treba si to rozobrať aj s ním čo a ako dalej a s jeho rodičmi.
..ak si bola dost dospela roztiahnut nohy 6krat bez ochrany..tak treba byt dospela aj na mozne dieta.. a ak tehotna nebudes..dufam ze budes mat z toho aspon ponaucenie..a apropo rozmysla sa pred a nie po... vela stastia..
Dieťa v 16???...moja zlatá keď ste to robili vtedy si vedela čo máš robiť?....každý sex bez ochrany je veľkou pravdepodobnostou že tehotná môžeš byť..utekaj do lekárne pýtaj si tabletku po tá tabletka nie je lacná,a nabudúce keď to budete robiť zas bez, mysli na následky..znie to lepšie ako otázky môžem byť tehotná?
Ak sa po kazym ked sa urobil neumyl tak mas v plidnych dnoch zarobene na slusny problem v 16 tich. Deticky ked nechcete deticky nesulozte bez antikoncepcie!!! Sup do lekarne po tabletku po. Ak to uz nie je 72 h a po ms chot ku gynde a daj si predpisat antiku fajn je aj nuvaring vaginalny kruzok nemusis mysliet na tabletky.
@rdl714 najprv si nastuduj, kedy moze zena otehotniet... v idealnych pripadoch je to v polke cyklu 12,13,14,15 den...ked mas dostat MS o dva tyzdne, gratulujem, s najvacsou pravdepodobnostou si sa trafila🙂 a uplne staci, ze sa neumyl po prvom styku a uz si v srackach... ak to bolo do 72 hod tak jedine co mozes kupit tabletku po...
Chcela si po 18, preco menis svoje plany a rozhodnutia pre blbka, ktory ta za pol roka mozno nebude poznat a ty budes mat problem na cely zivot??? vaz si viac samu seba...potom si ta bude vazit aj partner a nebude ta tlacit do zlych rozhodnuti... good luck
nechapem co je na tom sexe take zaujimave, ze sa kazda nastka cim skor do toho trepe... nieje 100% prijemnejsie a bezpecnejsie maznanie a ruky ako zasuvanie banany dnu von... 🙄 🙄 🙄
uz teraz nech zacne užívat tabletku PO a o peknych par rokov nam tu bude nariekat ze nemoze otehotniet 😒
ani keby sa umyl. 6x je dost casto na to, aby tie male mrchy, ktore ostali vovnutri, stacili vykapat.
vsetky okolnosti su uplne idealne na pocatie.
som hnusna, a neutesim ta, ale tak ti treba.
co sa teraz vypytujes cudzich ludi? mamy si sa mala spytat, co sa stane, ked budes v 16 sexovat jak zajac uprostred cyklu a nechranene. tych vzduchom chladenych by isto lietalo omnoho viac, ako len jedna.
tak teraz utekaj pre tabletku, nabuduce pre dalsiu, lebo si urcite zistila, ze to je ake super, ze taka existuje. tvojej nezodpovednosti uz nic nestoji v ceste.
@rdl714 ja len tak, ze ani pri chranenom sexe nie je 100% istota, ze neotehotnies. najdes tu zeny co otehotneli cez antikoncepciu, cez kondom, cez vnutromaternicove teliesko... proste so sexom prichadza automaticky moznost tehotenstva, preto si to treba viackrat rozmysliet kedy a s kym, darmo mame vselijake ochrany.
... a že zrušiť sexuálnu výchovu na školách ... a potom nám tu 16 ročné deti plačú, že čakajú deti ... moja milá sex nie je len zábava ale veľká zodpovednosť ... lenže to si mnohé mladé uvedomia až keď je už neskoro ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@rdl714 brať zodpovednosť za svoje činy..😉