Málo farbiva v tehotenskom teste

Včera o 08:11

Ahojte baby, ak by test mal malo farbiva a testovacia čiarka je úplne svetlá, aj tak je test správny a ak je len jedna testovacia, hoci úplne jemná, nejde o tehotenstvo, však? V prípade Tehotenstva by bola aj druhá čiarka, hoci tiež slabá, tak? Myslím, ze množstvo farbiva nemôže ovplyvniť, ze neukaze pozitivitu. Dobre rozumiem?

janai1
Včera o 08:15

Ak máš slabú čiarku v testovacom políčku tak si pravdepodobne tehotna.

Jediné teda ze by si ani z nakresleného návodu nevedela určiť ktorá je testovacia a ktorá kontrolná...

kavasmliekom
Včera o 08:20

Načo polemizovať? Chod do obchodu kúpiť druhý test. A urob si ho ráno

autor
Včera o 08:21

@janai1 nie, kontrolná je slaba úplne, pri testovacom poličku nie je nič. Toto mi je jasne. Len zvyčajne je čiarka jasná, ale teraz je úplne slabo viditeľná. Nehľadám druhu, nechcem byť tehotná, len sa chcem uistiť, ze nedostatok farbiva neovplyvní výsledok testu.

majamat
Včera o 08:21

ano, ak ma malo farbiva, tak zrejme zaciatok a nizku hladinu hcg nemusi ukazat, lebo sila testovacej ciarky zodpoveda mnozstvu hcg. ak je ale rozmedzie farebne slabe, rep male, tak sa nebude tak vyrazne farbit pri vyoskom hcg a teda pri nizkom to bude este menej.

autor
Včera o 08:22

@kavasmliekom robila som ráno, jedno balenie, dva testy, obe rovnako slabo viditeľné. Asi nejaké chybne balenie.

majamat
Včera o 08:22

no kazdopadne ak je hcg vysoko, potom aj test s malym mnozstvom ukaze. je vhodne testovat v case, ked uz je hcg vysoko bez ohladu na test a farbivo.

kavasmliekom
Včera o 08:23

Preto píšem, choď kúpiť novy test a testuj odznova.

autor
Včera o 08:25

@majamat no tak už mám dostať ms, cize rátam s tým, ze keby som bola tehotná, test to ukáže určite. Dúfam teda...

autor
Včera o 08:26

Dobre baby, dakujem. Šlo mi len o to, ze keď je malo farby, ci nemôže neukázat kvôli tomu pozitivitu. Ono to po pol hodke trochu stmavlo, ale po pol hod už sa neodcitava výsledok. Ale je tam viditeľná len jedna čiarka, a na správnom mieste, tým som si istá.

autor
Včera o 08:27

@kavasmliekom ak nedostanem ms, zajtra kúpim ďalší.

majamat
Včera o 12:47

dolezite je, kedy bola ovulka. ak by bola posunuta na neskor, tak este nemusi byt pozitivny test.

glade22
Dnes o 08:15

Málo hcg - slabá testovacia čiarka. Ak testujes príliš skoro, čiarka bude slabá, čo je neistý výsledok. Otestuj o pár dní zase.
Takto by to mohlo postupne silniet

autor
Dnes o 08:54

@glade22 ale ja nemám dve čiarky,len jednu kontrolnú, a tá bola slabá. Ja som mala jasne negatívny test,len veľmi slabo zafarbená. Ale druhu čiarku ani len náznak, nič. Ja ani nehľadám druhu čiarku, len som nevedela,či málo farbivá môže ovplyvniť výsledok. Ale asi aj druhá by bola slabo viditeľná. Pre mňa negatívny test. Verím....

glade22
Dnes o 09:00

ok, teraz uz chapem..priznam sa, ze som necitala velmi pozorne...mohla byt nejaka chybna sarza.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre