Ahojte, chcem sa Vás spýtať akú máte skúsenosť vy s druhou čiarkou na teste. Mali ste vždy obe rovnako silné? Som 5tt ale stále nemám druhu čiarku rovnako silnú ako prvú.
@yvona2102 nie
Ja som testovala asi 7 dni po sebe ked som bola tehotna a paradoxne 1.test v den meskajucej co som si robila poobede, tak boli ciarky najsilnejsie…potom som testovala uz len vzdy rano a mala som pocit se ciarky boli vzdy rovnake a slabsie ako ta prva, ktorou som sa dozvedela ze budem mama…ale nestresovala som sa,nevedela som, ze by mali silniet, ako vsade citam…ja som testovala lebo som chcela minut testy, co som mala doma:D takze nestresuj, nie vsetko musi vzdy prebiehat “tabulkovo”
Len pri tretej dcerke, kedze som testovala prvykrat az ked mi meskal ms. Predtym som testovala skor a ciarka bola ale nie az taka silna ako ta kontrolna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie nemusi byt vzdy rovnako silna. Ale nemala by slabnut. Najlepsie testovat jednou znackou