Mali ste ružový výtok na začiatku tehotenstva?

pata1133
10. mar 2024

Ahojte už od rána mám ružový výtok mali ste ho na začiatku tehotenstva.... ďakujem

4stanka4
10. mar 2024

@pata1133 áno mala, ale par dni pred očakávanou MS tak som si myslela ze sa rozbieha a prišla skôr. Bolo to však len asi iba jeden deň a potom už nie

saska.j
10. mar 2024

Áno

nikpa
10. mar 2024

@pata1133 nie nemala ani raz

baskustek
10. mar 2024

Áno, celý prvý trimester. Žiaľ, skončilo to zle…

pata1133
autor
10. mar 2024

Ďakujem pekne za odpoveďe mám aj bolestí pod bruškom tak snáď nič zle sa nestane

alexandraas
10. mar 2024

Pri prvom synovi som ani netusila,ze mozem byt tehotna. Dalsie tehotenstvo ruzovy vytok,skoncilo to zle..posledne tehotnestvo ruzovy vytok,nasadili mi lieky a vsetko v poriadku..🙂 maly ma zanedlho
tri mesiace...na tvojom mieste by som zbehla ku Dr. samozrejme

pata1133
autor
10. mar 2024

@alexandraas objednaná som až 27.3 ...a čo som sa informovala tak bez objednania nevisetruju ale ráno skúsim mám aj bolestí pod bruškom tak dosť sa bojím ...že to môže dôjsť až k potratu

alexandraas
10. mar 2024

@pata1133 tak chod predsa na pohotovost tam ta jednoznacne zoberu a necakaj do 27.3

baskustek
10. mar 2024

Chod na pohotovosť, tiež som tam bola, dali mi vtedy utrogestan

patusss
10. mar 2024

@baskustek preco zle? Tiez to mam cely prvy trimester..

baskustek
11. mar 2024

@patusss u teba to tak nemusí byť. Ja som špinila s prestávkami celý prvý trimester, trochu sa to stabilizovalo, keď mi dali utrogestan a v 15tt som mala MA. Či s tým súviselo to špinenie doteraz neviem, ale príčinu mi povedali, že nejaký zápal spôsobil ten potrat...

patusss
11. mar 2024

@baskustek presne tohto sa bojim 😟 tiez spinim takmer cely prvy trimester, tak som ako na ihlach cely cas. Mrzi ma tvoja strata, tiez som si tym presla. Prajem vsetko dobre a dakujem za odpoved.

zuzubb007
11. mar 2024

Na pohotovost špiniť by si nemala vôbec!

baskustek
11. mar 2024

@patusss a uzívaš nejaký progesterón? Mne dal gyn najskôr duphaston, ale to bolo nič, špinenie bolo stále rovnaké, tak mi dali na pohotovosti utrogestan a ten celkom zabral. Keď som ho prestala brať, zase som začala špiniť. Ešte je vraj dobrý progestanelle. Užívala som aj ascorutin a magnesium

patusss
11. mar 2024

@baskustek progestanelle uzivam max.moznu davku od 5tt, k tomu si picham injekcie na riedenie krvi. V 6tt mi nasli hematom, mal asi 4 cm, plod 2mm. Pred tyzdnom mal hematom 1cm a plod 3cm. Tak ja len dufam, že sa vyplavuje hematom, len mi to pride strasne dlhe spinenie a je to veľký napor na psychiku...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre