Menzes som mala pred 10dnami a mali sme s muzom nechraneny sex aj sa do mna 2x spravil sme nie v ten isty den. Mali ste niektora taky pocit ze vedeli ste ze ste tehotna ? Proste taky tusak-pocit ze sa to stalo?
@veronikaszabova Myslim ze ju prave mam
@mia0749 tak to tehotna 100% nie si
@veronikaszabova Nemam pravidelny menzes nemala som ho 3mesiace nepocitam si kazdy mesiAc ovulaciu tak ja som len typla? Nehovorim na sto percent ze to je ale proste je to tusak taky ze sa to stalo ovulaciu mat nemusim. Den pred ms sa muz spravil do mna prvy krat ms trvala 6-7dni ,skoncila mi pred 10dnami
Typla som si kvoli tomu ze mam bolesti v krizoch aj pod brusku a Viem ze pri ovulacii to je normalne
@mia0749 kazda jedna zena MUSI mat ovulaciu, bez nej proste k oplodneniu vajicka nedojde. Takze pokial si myslis, ze ju mas teraz, tak tehotna nebudes
Ja som to mala 2x ten "TUSAK" ze som tehotna a 2x potvrdene 🙂
Ja si ovulaciu nesledujem len proste nieco je ine ako pred tym mozno sa podarilo uz pred tym ja som pisala ze v poslednych dnoch sa do mna spravil muz nie ze to bolo prvy krat ... takze moze to byt ze uz sa to stalo pred tym. Prvy priznak pri prvom tehotensve bolo ze som nemohla spat viac na bruchu bol to proste taky zvlsnty pocit nemohla som,pri druhom tiez a teraz to mam tak isto
Ahojte baby chcela by som vás poprosiť o radu a vaše skúsenosti. Poslednú menštruáciu som mala od 24.7 do 27.7 a odvtedy nič robila som si aj tehotensky test ktorý vyšiel negatívne ovulácia mi skončila pred 2 dňami a urobila som si včera aj dnes ovulacny test ktorý mi vyšiel pozitívne a nato som si spravila aj jeden tehotenský test. Keď som volala so svojím lekárom tak mi odporučil počkať ci príde ďalšia menštruácia ak nie mam si spraviť ďalší test a ak by aj ten vyšiel negatívne mala by som ísť na kontrolu. Ale včera som mala aj biely výtok. Neviem co si mam otom myslieť pripájam aj fotky z dnešných testov
@nikoleta14 Ja som tak raz mala a ovulacne tesy pozitivne asi tyzden vkuse a az potom prisiel menzes. Musela som mat komplet rozhadzane hormony ten mesiac. Dalsi cyklus uz bol normalny.
No ja som vzdy (2x) presne vedela ,že som tehotna...citila som nejaku zmenu,neviem to opisat..skrátka som bola 🤷♀️
@cervenaruza123 takže myslíš ze tam nemôže byť šanca otehotnenia alebo mam počkať ako mi lekár kazal
@nikoleta14 Sanca je vzdy ale ked mas testy negativne, tak je mala. Niektorym ale testy ukazu velmi neskoro. Je to velmi individualne
Áno ja som mala také tušenie že som tehu, aj tak bolo.. Dokonca som mala tušenie že to bude dievčatko a je tak... 🙂
Mam kamošku co jje test ukazoval 2 mesiace negatívne a pritom bola tehotná to je to ze každá žena je iná. Ale toto sa mi stalo prvýkrát pretože každý mesiac mi vždy prišli pravidelne maximálne meškali 1 deň a teraz mi meškajú už 16 dni
Ano, pri obidvoch som vedela, ze sa to podarilo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mia0749 kolko si od ovulacie? Nie od sexu...