Mnohym sa vytuzeny pozitivny test ukazal este pred meskanim menstruacie, alebo par dni po. Su tu aj maminy/ tehulky, u ktorych to trvalo aj niekolko tyzdnov/ mesiacov? Ak ano po kolkych dnoch ci tyzdnoch od prveho dna poslednej menstruacie?
ja som si robila test asi tak tyzden pred ocakavanou ms,bol negativny,este som si tak smutne pomyslela,ze ktovie,ake to je,mat 2 ciarky na teste 😀 potom mi meskala ms a test som si robila uz neviem,po nejakom tyzdni alebo dlhsie,to uz bol pozitivny 🙂 spravila by som si aj skor,ale nemala som dovtedy cas ist kupit testy 🙂
ja som mala pozitivny test 45DC,teda 2 tyzdne po ocakavanej ms
Ked ono nejde o to, kedy bol posledny menzes, ale kedy bola ovulacia a kedy prislo k oplodneniu. 12 dni po oplodneni uz testy s citlivostou 10 ukazu aspon naznak druhej ciarky. Takze mozu byt maminy, co im vyjde pozitivny test az 2 tyzdne po vynechani, ale to preto, lebo mali pravdepodobne posunutu ovulaciu.
Rovnako aj HCg v moci stupa u kazdej inak.
Mne 10tkovy test ukazal vzdy v termine menzesu aspon ducha druhej ciarky (bola som tehotna 4x).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto by zaujímalo aj mňa,ďakujem z otázku, dúfam že nám niekto odpovie. Som 11. deň po transfere jednej 5 dňovej blastocysty, 29.deň od prvého dňa poslednej menštruácie. Test zatiaľ negatívny ☹ subjektívne som si bola skoro istá že to vyšlo...pichanie v podbrušku, bolestivé prsia (už skoro 10 dní vkuse)..zostalo mi asi tak 5 percent nádeje, že pondelok na kontrole v CARe tam niečo bude ☹