Mali ste neskorý pozitívny test?

bridgetfidget
28. jún 2014

Mnohym sa vytuzeny pozitivny test ukazal este pred meskanim menstruacie, alebo par dni po. Su tu aj maminy/ tehulky, u ktorych to trvalo aj niekolko tyzdnov/ mesiacov? Ak ano po kolkych dnoch ci tyzdnoch od prveho dna poslednej menstruacie?

malinka26
28. jún 2014

Toto by zaujímalo aj mňa,ďakujem z otázku, dúfam že nám niekto odpovie. Som 11. deň po transfere jednej 5 dňovej blastocysty, 29.deň od prvého dňa poslednej menštruácie. Test zatiaľ negatívny ☹ subjektívne som si bola skoro istá že to vyšlo...pichanie v podbrušku, bolestivé prsia (už skoro 10 dní vkuse)..zostalo mi asi tak 5 percent nádeje, že pondelok na kontrole v CARe tam niečo bude ☹

andulam
28. jún 2014

ja som si robila test asi tak tyzden pred ocakavanou ms,bol negativny,este som si tak smutne pomyslela,ze ktovie,ake to je,mat 2 ciarky na teste 😀 potom mi meskala ms a test som si robila uz neviem,po nejakom tyzdni alebo dlhsie,to uz bol pozitivny 🙂 spravila by som si aj skor,ale nemala som dovtedy cas ist kupit testy 🙂

katren
28. jún 2014

ja som mala pozitivny test 45DC,teda 2 tyzdne po ocakavanej ms

bosoriak
28. jún 2014

Ked ono nejde o to, kedy bol posledny menzes, ale kedy bola ovulacia a kedy prislo k oplodneniu. 12 dni po oplodneni uz testy s citlivostou 10 ukazu aspon naznak druhej ciarky. Takze mozu byt maminy, co im vyjde pozitivny test az 2 tyzdne po vynechani, ale to preto, lebo mali pravdepodobne posunutu ovulaciu.
Rovnako aj HCg v moci stupa u kazdej inak.
Mne 10tkovy test ukazal vzdy v termine menzesu aspon ducha druhej ciarky (bola som tehotna 4x).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre