Mali ste najskôr pozitívny a potom negatívny test?

majka29004
1. sep 2014

Robila som si test tyzden pred ocakavanou MS a nasla som si ducha ktory potom silnel ( tri testy po sebe bol silnejsi). Potom som si robila test v den ocakavanej MS a bol neg. O 5 dni som opat skusala a znova bol naznak slabsej ciarky. Dnes, tyzden po meskani mi znova vysiel negativny. Moj lekar ma este tyzden dovolenku, a neviem co si mam o tom mysliet. Stretla sa uz niektora z Vas s takymto niecim?

bonaqa2013
1. sep 2014

nie nestretla som sa s tým ešte, ja som si testy ani nerobila a to mám 4 deti. Ale kľudne možeš ešte počkať s návštevu lekára aj 2 - 3 týždne. Ak budeš tehu lepšie to už bude vidieť, a keď nie, nasadí patričnú liečbu.

sissmiss
1. sep 2014

Ano, ked sa jednalo o sice otehotnenie, ale vzapati aj spontanny potrat v tych uplne prvych dnoch kedy mi este len meskala menstr. Dolezite je napr.aj to kedy si testovala, ake testy si pouzila. Pepino mali aferu ze ukazovali falosne pozitivne, nejaka chybna seria. A rano je hcg najvyssie. Takze ak si jeden test mala negatko nejaky z drogerie a robila si vecer, o par dni si mohla mat mamatest z lekarne robeny rano este slabo pozitivny.

katuskamala
1. sep 2014

Ja som mala pepino slabeho ducha,o dva dni silnejsieho ducha,mama test negativny a zial aj pravdiny..

maria1989
1. sep 2014

áno, ale nakoniec z toho nič nebolo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre