Ahojte. Prosim o radu tie ktore mali normalne menstruaciu pocas tehotenstva.Ako ste zistili ze ste tehotne ked ste mali normalne menstruaciu? Az ked vam raz vynechala? citala som aj o takej,ktora mala menstruaciu celych 9 mesiacov. Prosim poradte. Dakujem za kazdy prispevok 🙂
@suzzinkaa No lepsie povedane neprisla 🙂
@suzzinkaa ja som mala prvé tri mesiace - ale bývalo mi veľmi zle a boleli ma prsia... tak som otestovala a bolo to tam 🙂
Ja mám tiež otázku. Mávala som pravidelný cyklus, 28-30 dní. Od júla mi začala MS meškať, pravidelne 4 - 5 dní, teraz som mala zase o 4 dni neskôr, ale klasickú ako vždy. Aj si dávame pozor, tak je malá pravdepodobnosť, že by som bola tehotná, ale prsia ma bolia (a to mi MS už skončila) a mám strašne nafúknuté brucho (teda neviem či nazvať nafúknuté, za posledný mesiac som pribrala 3 kilá, a to som predtým nikdy nevedela pribrať) a vyzerám ako tehotná 🙂 Oplatí sa mi robiť test alebo nemusím to ani riešiť?
Ja tiez neviem co si mam mysliet. Minuly tyzden som dostala ms o den neskor skoro vobec som nekrvacala ale priserne ma bolelo brucho takto to pokracovalo do stredy len bez tej bolesti.poto som len dva dni spinila. no od soboty mam zavrate a citim sa jak na kolotoci aj zaludok mam uplne inde. Takmer 2 tyzdne ete pred ms ma pobolieva pidbrusko ale taka bolesti ako by mi ho niekto nafukoval
terz to iste. tast som si robila vcera ale vysiel negativny. aj tlak si meravam sle ten mam dobry tak neviem ci je tam moznost tehotenstva alebo neviem.
@zuzi0911 však skoč k DR aby si si bola na istom...ja mam v poslednej dobe tiež divnu mrchu strašne a aj tehu príznaky a nič testy negatívne,ale ty môžeš byť nehovorím, že nie len si to myslím......
@lucinka1104 ved aj nad tym uvazujem ale zas pickam ako mi bude nasledujuce dni. boze ked pd druheho porodu som na gynde ako na klaviri. uz mi je tam blbe ist. 🙂 no ved uvidim co a ako.dakujem
a viete mi povedat do akeho casu ukaze test ze je zena tehotna? nieco sa mi zda ze som kdesi citala ze v urcitom stadiu tehotenstva test uz neukaze tehotenstvo aj ked zena tehotna je
@drabantovazuzana ahoj 🙂 po troch mesiacoch si si robila test a ukazal ti pozitivny vysledok? a prsia ta boleli stale...? lebo mna bolievali par dni pred ms...a teraz posledne mesiace ma bolia polku cyklu.a dost sa mi zvacsuje brucho napriek tomu ze nejem viac ako normalne a nepriberam nejak viditelne len na bruchu...o tom ze chodim casto na wc ani nehovorim...uz si pripadam ako blazon...ms mam normalne..a dnes cestou do roboty mi bolo nevolno aj pol dna v robote....uz neviem co si mysliet. a hlavne neviem ci by mi test este ukazal pozitivitu ak by som bola uz par mesiacov tehotna....🙂
@suzzinkaa šup šup k DR
@lucinka1104 ked ja ai neviem co by som mu povedala...ze mam normalne ms len sa mi zvacsuje brucho? a mam par priznakov ktore mozu a nemusia byt priznakom? to mi pride take divne...🙂 neviem co by som povedala
no stačí povedať aj toto že maš divnú menštruáciu a necitíš sa dobre to by malo stačiť na to aby ti urobil sono
@lucinka1104 dakujem ti lucinka 🙂 asi predsa len skocim k dr 🙂
@suzzinkaa samozrejme, že by ti test ukázal pozitivitu... veď hormónu HCG musíš mať v tele na tony, ak si tehu 🙂 🙂 🙂 Otestuj sa a hotovo... A - áno, ja som si robila až po troch mesiacoch, ani mi len nenapadlo, že by som mohla byť tehu 😀 😀 😀 😀 Brucho mi začalo rásť až okolo 6. mesiaca, dovtedy som len chudla.... vlastne - aj preto som väčšinu tehu preležala v nemocke ☹
Tak som sa rozhodla, že si test nespravím. U mňa je pravdepodobnosť, že by som bola tehotná, úplne minimálna, teda skôr nijaká. Proste som asi len začala priberať a zase mám nepravidelný cyklus. Test si spravím jedine vtedy, ak mi MS nepríde budúci mesiac a hotovo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@suzzinkaa Ahoj......mne meskala...kupila som test a bolo to tam.... 😎