baby, je tu niektorá ktorá bola tehotná ( prvé tri mesiace ) a mala menzes ??
my sa pokúšame o babatko, dostala som menzes, ale mne takto zle ešte nikdy nebolo...ani nie že zle, ale zváštne ...čo si o tom myslíte ??
Je množstvo žien, čo malo na začiatku menzes.. Určite si urob test a budeš vedieť na čom si.
@ivana1410 áno môžeš byť tehotná...treba urobiť test a budeš vedieť na čom si 😉 Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že stať sa môže čokoľvek - pri prvých 2 tehotenstvách som menzes nemala (hneď ako som otehotenela mi to už viackrát neprišlo), no pri 3 tehotenstve to bolo úplne iné. Syna som prestala kojiť 3.1.14 menzes mi prišiel 25.1.14 (prvý od pôrodu - syn sa narodil v auguste 2012), no prišiel v čase keď som bola už tehotná...
baby, možno hlúpa otázka ale test si môžem urobiť aj keď mám práve menštruáciu ? má to zmysel?
pri prvom tehu som nemala, pri druhom ano, 1 mesiac, z coho sme potom zle vyratali termin 🙂
Kamarátka mala ms 3 x a bolo jej zle, myslela si, ze žalúdok... A zistila ze je tehu az v 12tt, takze je to mozne
@lal trochu slabsi ako normalne, len to prislo skor, ale ze som tehu, by ma vo sne nenapadlo, aj ked bol maly tak planovane neplanovany 🙂 , uz sme neverili, ze je to este mozne. a tiez som mesiac chodila s ,,pokazenym zaludkom", kym sme neodhalili pricinu 🙂, ale zle mi bolo az do 5.mes
@lal ja som mala menzes pri prvom tehu,preto som ani nezistila,ze som tehu,ani zle mi nebolo,menzes prisiel aj normalne ako vzdy.....mozno bolo trochu slabsie spinenie ...zial tehu skoncilo MA 😖
ahojte mam tento cyklus hroze zvlastn uz par dni pred MS som mala len ruzovy pdingovy vytok,v den ms vecer mi prisiel slaby hnedy vytok ,,na dalsi den slaba menstruacia ale strasne slaba a trva aj dnes/vlastne druhy den/,len na papieri,dnes som si spravila test mamatest,,teraz na obed a takto vysiel mam pocit ze tam nieco je neviem,,inak prsia ma nebolia vobec ani naznak ako pred ms alebo tak nic,,,prosiiim povedzte mi svoj nazor
@lalinka323 ja nič nevidim ...
@ivana1410 ja sama neviem už tak dost mozne,,, 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tehotensky test hovori co?