Mali ste klasické predmenštruačné bolesti pred menzesom a ostali ste tehotné?

23. jan 2021

Prijemny den. Pokusame sa uz dlho o dieta a zacina mi uz aj sibat z toho, ze sa nedari, ale chcela som sa opytat vsetkych maminiek, ktore uz zazili tehotenstvo, ze ci ste mali klasicke pms priznaky-bolesti krizov, podbruska, unava a pod..aj vtedy ked ste ostali tehotne? Mam 2 dni do dalsieho zaciatku cyklu a aj som skusala vcera a dnes test a nic, bolesti mam, tak ze ci este mozem dufat alebo kaslat na to a pockat kym sa mi spustia. Vdaka za zdielane vase skusenosti.

snehulak7
23. jan 2021

Ahoj. Ja som mala bolesti v podbrušku a boleli ma aj prsia. Ako PMS. Podbrusko ma bolelo teda riadne ešte asi mesiac. A mala som teplotu, myslela som si, že som chorá 🙃. Test skus v deň meškania a ak nepríde a bude jedna čiarka, tak o pár dní znovu. Mne ukázala hneď, ale vôbec to takto nefunguje u každého. Prajem, nech sa zadari🙂

autor
23. jan 2021

@snehulak7 dakujem, si zlata. Den meskania bude ax utorok, ale ja sa citim tak, akoby som najneskor zajtra mala dostat mrchu 😐

thoughtfulweirdo
23. jan 2021

Ja som mala normálne PMS ako každý mesiac, len menzes neprišiel 🙂 takže kým nepríde, nič nie je stratené, držím palce.

autor
23. jan 2021

@thoughtfulweirdo dakujem, to ma zaujimalo, ci vlastne su pms priznaky aj ked by som bola tehotna. Tento raz ked testy boli biele to asi zas nevyjde, ale dobre vediet. Ja som si myslela, ze tie pms bolesti na zaciatku tehotenstva nie su.

katulastraka
23. jan 2021

ja som si musela dat ibalgin, tak ma brucho bolelo, fakt som cakala ze pridu normalne kramy a az o 4 dni na to si vravim, ze aha ok, asi uz nepridu, tak si urobim teda test :D a bola som v tom :D

autor
23. jan 2021

@katulastraka super pribeh 🙂 kiezby sa to stalo i mne. Ale testy su biele, mrcha ma prist zajtra/pondelok. Podla bolesti asi zajtra, to by ten uz ukazal.

katulastraka
23. jan 2021

Nemusis mat taku vysoku hladinu hormonov este, aby to domaci test zaznamenal. Skus pockat este par dni a urobit si ho znovu 🙂

autor
23. jan 2021

@katulastraka vyskusam test ak by mi v pondelok mrcha neprisla; dufam, ze nepride 😇🙊

katulastraka
23. jan 2021

Drzim palce najviac ako viem 😊

autor
23. jan 2021

@katulastraka dakujem ti krasne 😊

alexandra2468
23. jan 2021

Ja tiez tie iste pocity ako pred menzesom.

janynyna
23. jan 2021

Tiež som to tak mala. Bolesti v podbrušku a prsia ani nehovorím ako ma boleli. Vonku mrzlo a ešte aj na ten chlad ma boleli prsia. V deň keď som mala dostať menzes som spinila. Ale to len ten jeden deň. Po týždni som si spravila ttest a boli tam dve čiarky. Držím palce.

marianna_peskova
24. jan 2021

Ja som tiež mala slabé PMS bolesti. Test som si ale robila deväť dní od začiatku meškajúcej menštruácie a bola som tehotná.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre