Mali ste falošne pozitívny tehotenský test RapiClear?

joannita
26. apr 2017

Ahojte, mozno tu uz niekde je tato tema, ale nemam cas vyhladavat v tom kvante. Mali ste pls niektora falosne pozitivny tehotensky test RapiClear? Nemyslim teraz ale ze ste mohli byt v tom case naozaj tehu - biochemicke tehotenstvo, ale naozaj falosne pozitivny. Diky

betka269
26. apr 2017

Ak to je taký ružový test taká kazeta, tá dva krát pozitívny a bola som tehu... urobila som si ich aj kopec pomimo... a vtedy bol negat

joannita
autor
26. apr 2017

ja som mala take stripove pruzky. Robila som si vcera rano test a slabucka druha ciarka bola, co ma dost prekvapilo lebo sanca ze by som mohla byt prave teraz v tom je minimalna. S druhym kusom co bol v baleni som teda skusila urobit to ze som ho namocila do vody a nie do mocu a na chvilu sa aj tam objavila druha ciarka!!! (asi na 3minuty a potom zmizla), co ma uplne sokovalo Dnes som ale preistotu sla aj na krv a HCG 0,10 jednotiek.
Naopak ked som bola naozaj tehotna, tak mi tento isty test ukazal tiez 2ciarky.

mimka11111
26. apr 2017

@joannita nechcem ťa sklamať,ale ten test vôbec nebol pozitívny....vyšiel tam len kanálik, pretože si test premočila...preto sa ti ukázal asi na 3 min. a potom zmizol...akákolvek druhá čiarka na teste, ktorá nie je ružová, je len kanálik

joannita
autor
26. apr 2017

@mimka11111 praveze vobec ma nesklames, aj ked tehotna chcem byt, ale z krvi viem ze niesom takze je to ok 🙂
Ale aky kanalik? Neviem co myslis pod tym kanalikom? Bolo to presne na mieste ako byva druha ciarka a vyzeralo to uplne ako pozitivny test, este som to porovnavala s mojimi pozitivnymi testami starymi, uplne rovnake 🙂 A to bol ten s vodou co zmizla ciarka, na tom prvom na ktory som pouzila moc, tam ta ciarka stale je.

36evina36
26. apr 2017

@joannita kanalikom myslibtu cast ktora je napustena farbou aby reagovala pri hormone . Ja pouzivam len tie a som s nimi spokojna dve tehotenstva a dve krasne kolajnice. A na tom pasiku tenkom som male len taky naznak aj to len v urcitom uhle

alofinka
26. apr 2017

Aj mne vyšiel pozitívny a tehotná som nebola

mimka11111
26. apr 2017

@joannita ten kanálik je len taká ryha presne na mieste, kde má byť druhá čiarka.....niektoré testy sú také, že aj pod určitým uhlom ten kanálik uvidíš....vyskúšaj,ak máš doma ešte nepoužitý test....tá ryha sa v prípade tehotenstva naplní farbou

joannita
autor
26. apr 2017

@mimka11111
@36evina36 aha tak to som si nikdy nevsimla a to som testov pouzila neuuuuurekom 😃 ja pouzivam tie stripove, tenke pasiky papierove.

ikonica
26. apr 2017

@36evina36 jeeej ty si znovu tehulka? gratulujem a nech to teraz vyjde so stastnym koncom ;) (evidujem ta z inych tem)

mirkaaa80
26. apr 2017

@joannita v návode na použitie je napísané, že výsledok sa nemá odcitavat po uplynutí určitej doby, napr. po 15 min. Napr. Pepino test myslim bol taký, že ukazal po dlhšej dobe 2 čiarky ale nešlo pritom o tehotenstvo

36evina36
27. apr 2017

@ikonica dakujem

lelocka666
24. sep 2021

Prosím poraďte, test najskôr negatívny, odišla som na návštevu, prišla o dve hodky a tam toto. Som či nie? Ďakujem za odpovede🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre