Mali ste niektorá na teste ducha a neboli ste tehotná? Veríte na duchov, alebo je to väčšinou začiatok tehotenstva?
Ja som mala už viackrát duchov, vždy nakoniec prišla menštruácia. Vždy si prisahám, že budem testovať až keď bude meškať ale nikdy nevydržím.
Ja ked som mala ducha, tak som bola vzdy tehotna... Nikdy mi neukazoval falosnu pozitivitu... A potom uz duch rychlo silnel.
ti falosni duchovia su biochemicke tehotenstva
Tak ono duch v podstate neexistuje. Buď je to slabá čiarka , ktorá postupne je silnejšia alebo slabá čiarka a spustí sa menštruacia = biochemické. Max kanálik ešte.
@lyci o ktorých žena nemusí ani vedieť, ak testuje po chýbajúcej menštruácii...
Mala som raz. Spravila som test a bola tam slabucka ciarka (normalne ruzova, okom viditelna, ale slabucka). V ten den a nasledujuci den som si spravila dokopy dalsie 3 testy tej istej znacky a tie uz boli 100% negativne takze nebolo to ani biochemicke urcite.
Aj ja som mala minule ducha na teste, iny deň bol uplne negat.
A ms som dostala (mám).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nikdy som ducha na teste nemala a sudiac podla prispevok tu na MK, tak vela tych testov duchuje, ked zeny tehotne nie su alebo su to kontrolne ciarky
testovala som vzdy az ked meskala menstruacia, takze test bol jasne pozitivny, pri poslednom pokuse som musela testovat skor kvoli nasadeniu liecby a jeden dej som mala test biely ako sneh a o dva dni uz normalne "+" viditelne bez problemov a sialenosti co tu zeny robia (negativ, jas, kontrast)
takze ja verim na testovanie v case, ked test vie ukazat spolahlivy vysledok - idealne v case meskania menstruacie (co sa obcas neda z objektivnych pricin)