Mali ste čiarku na testu 2-3 dni po ovulácii?

28. jan 2021

Ahojte chcem sa opýtať mala niektorá cca 2-3 dpo už čiarku bez nejakých blbych reči ako to možné je nie je ...prikladám foto . 3 dni dozadu test biely a potvrdená ovu. Posunuté nič nebolo.

autor
28. jan 2021

Som po par bioch. Toto vyzerá dosť sľubne podľa mňa . Že by už mohlo byť všetko v poriadku. +Nasadené vitamíny .

zaza_123
28. jan 2021

Držím palce

zuzkacik4
28. jan 2021

Ak si naozaj len 2-3 dni DPO, urcite to nie je tehu ciarka ale kanalik..

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. jan 2021

@zuzkacik4 Ružový sotva . Pýtala som sa na reálne skúsenosti ja viem že hlava neberie ale je to tak

zuzkacik4
28. jan 2021

Akoze naozaj nic proti, ani nic v zlom, ale neviem ake realne skusenosti cakas, kedze bezne sa testuje az od cca 8-9dpo...mne tento test vysiel tiez raz takto nejako, dokonca este silnejsi a nebola som tehu...ale testovala som az 10dpo...to je moja skusenost...tak pockaj este par dni, najlepsie kym nebude meskat MS a uvidis... viem ake to je ked clovek velmi chce, sama som si tym presla a velmi ti drzim palce aby to bolo tak ako si zelas ty 🍀

autor
28. jan 2021

@zuzkacik4 To mi je ľúto tiež som si prešla bioch.aj tebe všetko dobré . Iba som reagovala na kanálik ružový sotva. Tie bývajú skôr šedé . Ja viem že je mimo táto otázka no počkám si či mala niekt podobne a o pár dní testnem opäť či silnie .

abcmajacba
28. jan 2021

Nemám skúsenosť ale daj vedieť, držím palce. Mne napr. vyšiel 9 dní po a to ešte k tomu nie z ranného moču.

mattkapd
28. jan 2021

Uff takto skoro?.. Nemám skúsenosť.. Len držím palčeky od zajtra idem skúšať testovať aj ja

lrnka
28. jan 2021

Si tehu daj na mňa

babovka2321
28. jan 2021

Ovulacia bola potvrdena ako, lekarom? Inak moja skusenost - v case, ked som mala pozitivny ovulacny test mi aj tehotensky ukazal ducha (testovala som len tak) - tehotna som este urcite nebola. Zhodou okolnosti som aj v tom cykle otehotnela a uz vsetky testy som mala pozitivbe od nejakych cca 8dpo.

autor
29. jan 2021

@babovka2321 Mnou ovu pásikmi . Robila som aj teh. až zistím zostatkovu hcg po bioch.a ten bol v čase ovu už negatívny . Ovu určite nemám . Ta už prebehla . Iba ma zaujimalo či sa nájde ešte nejaká lebo sama uznávam že je to cez 😁

mon895
29. jan 2021

Ja som mala taktiez mamatest. Skusala som potom aj iny no iny bol negativny a tehotna som nakoniec nebola

veronikaa006
29. jan 2021

mamatest je najhorší test aký môže byť! ja som mala tiež takú čiarku ako ty a tehotná som nebola.

sense
29. jan 2021

O týchto testoch som čítala že robia "duchov", a ženy tehotné nie sú... V akej dobe ti nabehla ta druha čiarka? ... Lebo pri odlsedovanej ovulácii je nereálne aby sa vajíčko stihlo aj uhniezdit a začať produkovať hcg po dvoch dnoch
ale ak nechceš čakať doterminu ms počkaj dva dni a sprav test opäť, ak bude čiarka silniet tak si tehu... Prajem ti taky výsledok aký očakávas ak keď teda ja osobne by som sa ešte netešila.
A možno skus iný 10tkovy test.

coklik
29. jan 2021

tieto testy extremne falosne duchuju 😏, najhorsie testy podla mojej skusenosti , ak si si ista ze si po ovu 2-3 dni tak to by ti test este urcite neukazal .. skusila by som iny test, potom este pripada do uvahy ze ovu bola este skor

autor
29. jan 2021

Ďakujem žienky ja to beriem aj s rezervou 😉všetko dobré

patricia2120
29. jan 2021

Ahojte maminky ,prosim vas neviete mi poradit ci je sanca ze by som mohla byt tehotna? Merala som si BT
15DC 36.8
16DC 37
17DC 37.3
18DC 37.4
19DC ( dnes) 37.1

Teplota moze takto klesat ? Alebo us sa mozem vzdat nadeje. Mam taky vselijaky pocit zaludku,bolesti v podbrusku aj citlive prsia ale nie velmi naliate .dakujem

nelca0510
29. jan 2021

Mňa by len zaujímalo, čo ťa viedlo k robeniu si testu 2-4 dpo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre