Mali sme prerušovaný styk a mešká mi menštruácia

18. júl 2020

Ahojte, s priateľom sme mali prerušovaný pohlavný štýl +pharmatex krém. Mešká mi menstruacia (približný odhad) 2 dni ale cyklus mam nepravidelný ale je to približne 18-25 dni. Je mozne ze som tehotná? Nemala by som byt a som posledne dva týždne pod strašným stresom. Može to byt ze mi mešká? (Rátam ze by som mala mat ten 18 dňový cyklus)

eliska13
18. júl 2020

Máš nepravidelný cyklus tak nestresuj😀aj niekedy lekár zisťoval prečo máš taký krátky?nie je to žiadna vyhra

danielinaa
18. júl 2020

Ja mam 23-26 a naucila som sa merat bazalku. Je to sice pracnejsie, ale kedze lf je vzdy rovnaka a len ovu nie, vdaka tomu presne viem, kedy dostanem. Este mi to potvrdi aj klesajuca teplota. Tebe by to myslim pomohlo dost sledovat lebo by si presne vedela v ktorej casti cylku si a kedy ma skutocne prist ms. Lebo pri tak nepravidelnom cykle su to dohady a pri bazalke by si na istotu vedela. Existuju aj ovulacne testy, ale tie idu do penazi, tato metoda je prakticky zdarma akurat pracnejsia.

autor
18. júl 2020

@eliska13 ale mam príznaky ako bolest podbruska a vyhadzali sa mi jebaky po tvári takze čakám čakám. Ale stresujeeeem kvoli sexu

katarinka89
18. júl 2020

Tak nesexuj keď kôli sexu stresujes

miskooo1987
18. júl 2020

@katarinka89 Som sa skoro dzusom zadusil

ovaaa
19. júl 2020

A pred nechranenym sexom si nestresovala? To bola hlava prazdna? Ak si neni pripravena otehotniet tak sa pre boha chran! 2dni meskajucej MS neznamena nic a stresom len k tomu pomahas.Takze klud, cokoladka a mozno aj ms pride ak nie tehotensky test a radost, ze budete rodicmi.

klarissa25
19. júl 2020

Odkedy je prerusovany sex antikoncepcia?

zuz02
19. júl 2020

Pharmatex + prerusovana - nemyslím, že by sa ti pri tejto dvojkombinacii podarilo otehotnieť. Podľa mňa len zbytočne stresujes a menzes príde.

princeznasevera
19. júl 2020

Uzasny slovnik dievca

zuzanapjat
19. júl 2020

s pharmatexom ja som išla na plno a nikdy nebol problém. týmto ti nechcem dávať návody na rovnaký postup, ale myslím si, že tehotná nebudeš :D i keď nejaké mizivé percento je vždy aj s xyz ochranami.

autor
19. júl 2020

@ovaaa brala som pharmatex krém ako ochranu len viem ,že veľa krát zlyhal

@klarissa25 Spomenula som niekde ,že prerušovaný sex je antikoncepcia?
@princeznasevera prosím?

@zuzanapjat asi ten stres zohráva rolu

klarissa25
19. júl 2020

Tak potom ti musi byt jasne ze tehotná mozes byt..

kitycat
19. júl 2020

mozes si hodit korunou alebo to vypocitat stylom en-ten-ticky 😅sanca je tu vzdy

autor
19. júl 2020

@klarissa25 mali sme pharmatex spermicidny krém 🙂 a to sa počíta ako lokálna antikoncepcia

queen_el
19. júl 2020

Jedinú odpoveď na otázky "môžem byť tehotná?" dá iba tehotenský test....

kakakina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym00000
29. dec 2021

Ako si dopadla vtedy?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre