Ahojte, s priateľom sme mali prerušovaný pohlavný štýl +pharmatex krém. Mešká mi menstruacia (približný odhad) 2 dni ale cyklus mam nepravidelný ale je to približne 18-25 dni. Je mozne ze som tehotná? Nemala by som byt a som posledne dva týždne pod strašným stresom. Može to byt ze mi mešká? (Rátam ze by som mala mat ten 18 dňový cyklus)
Ja mam 23-26 a naucila som sa merat bazalku. Je to sice pracnejsie, ale kedze lf je vzdy rovnaka a len ovu nie, vdaka tomu presne viem, kedy dostanem. Este mi to potvrdi aj klesajuca teplota. Tebe by to myslim pomohlo dost sledovat lebo by si presne vedela v ktorej casti cylku si a kedy ma skutocne prist ms. Lebo pri tak nepravidelnom cykle su to dohady a pri bazalke by si na istotu vedela. Existuju aj ovulacne testy, ale tie idu do penazi, tato metoda je prakticky zdarma akurat pracnejsia.
@eliska13 ale mam príznaky ako bolest podbruska a vyhadzali sa mi jebaky po tvári takze čakám čakám. Ale stresujeeeem kvoli sexu
Tak nesexuj keď kôli sexu stresujes
@katarinka89 Som sa skoro dzusom zadusil
A pred nechranenym sexom si nestresovala? To bola hlava prazdna? Ak si neni pripravena otehotniet tak sa pre boha chran! 2dni meskajucej MS neznamena nic a stresom len k tomu pomahas.Takze klud, cokoladka a mozno aj ms pride ak nie tehotensky test a radost, ze budete rodicmi.
Odkedy je prerusovany sex antikoncepcia?
Pharmatex + prerusovana - nemyslím, že by sa ti pri tejto dvojkombinacii podarilo otehotnieť. Podľa mňa len zbytočne stresujes a menzes príde.
Uzasny slovnik dievca
s pharmatexom ja som išla na plno a nikdy nebol problém. týmto ti nechcem dávať návody na rovnaký postup, ale myslím si, že tehotná nebudeš :D i keď nejaké mizivé percento je vždy aj s xyz ochranami.
@ovaaa brala som pharmatex krém ako ochranu len viem ,že veľa krát zlyhal
@klarissa25 Spomenula som niekde ,že prerušovaný sex je antikoncepcia?
@princeznasevera prosím?
@zuzanapjat asi ten stres zohráva rolu
Tak potom ti musi byt jasne ze tehotná mozes byt..
mozes si hodit korunou alebo to vypocitat stylom en-ten-ticky 😅sanca je tu vzdy
@klarissa25 mali sme pharmatex spermicidny krém 🙂 a to sa počíta ako lokálna antikoncepcia
Jedinú odpoveď na otázky "môžem byť tehotná?" dá iba tehotenský test....
Ako si dopadla vtedy?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Máš nepravidelný cyklus tak nestresuj😀aj niekedy lekár zisťoval prečo máš taký krátky?nie je to žiadna vyhra