Mali sme nechránený styk a test je negatívny

petruska29
27. máj 2020

Ahojte, som tu nova a rada by som sa chcela opytat, s partnerom sme mali nechraneny styk kde podla kalendara mi ukazovala ze su to plodne dni, v podstate to by aj sedelo. Vcera a pred vcerom mi bolo dost nevolno, mala som zavraty aj unavena som bola, sem tam ma pichlo v podbrusku aj obcas krize ma bolia a mam pocit ako keby mi trebalo na velku stale, vytok nemam ziadny. Dnes som si robila aj test a bol negativny. Zajtra by som mala dostat MS, dufam v tom ze nepride a na teste sa este objavia //.Myslite si ze je nadej este aby som bola v tom alebo su to len priznaky prichadzajucej MS? V marci som mala biochemicke tehu. V 6tt babatko odislo.

mirkava
27. máj 2020

@petruska29 môžeš 😉. Držím palce

petruska29
autor
27. máj 2020

@mirkava och aby to bola len pravda 🙂 rada by som bola, v marci mi v den ocakavanej ms ukazalo krasne dve // ale tak ako sa rychlo ukazali tak aj rychlo zmyzli. Tak teraz verim ze sa ukazu neskor a bude to uspesne do konca 🙂

baska_nice
27. máj 2020

jasne, ze je pravdepodobnost ze budes v tom. drzim ti palceky!

simuskaaa123
28. máj 2020

Držím palce. Ja som tiež mala najprv negatívny test a cca týždeň po dátume ms boli 2 čiarky

petruska29
autor
28. máj 2020

@simuskaaa123 no test zatial nerobim orientacne mi meskaju jeden dva dni ale bolesti podbruska presli aj nevolnost aj zavraty, prsia ma vobec nebolia ale vcera ma strasne krize boleli a mala som pocit ako keby mi na velku trebalo ist a dnes uz som mala taky biely vytok ako nie vela ale kusok na papieri a na spodnom pradle, tak neviem co to znaci 😉

petruska29
autor
28. máj 2020

Teraz som si urobila test, mi to nedalo ale bol negativny a vytok uz som mala trosku ako keby do hneda takze predpokladam ze zajtra pride MS 😞

simuskaaa123
28. máj 2020

@petruska29 no ja som mala negatívny test. V deň ms som sa utrela a bola trošku krv. Išli sme na dovolenku a po návrate za 4 dni som doma zas mala len krv po utreti. A potom už pozitívny test

mondolina
28. máj 2020

@petruska29
Biochemické tehotenstvo a potrat v 6 tt nepasuje.
To nebolo biochemické keď si potratila v 6tt.

petruska29
autor
28. máj 2020

@mondolina bola som v 6tt najskor som zacala spinit a potom uz riadne krv som mala, mala som to aj od lekara potvrdene ze som v 6tt zaciatok 7tt a plod mi odisiel s menstruaciou bol to ako mikropotrat
Ospravedlnujem sa pomylila som sa

mondolina
28. máj 2020

@petruska29
V pohode🙂 držím palce nech sa podarí.
Ja som potratila pred rokom a zatiaľ žiaľbohu nič.

petruska29
autor
28. máj 2020

@mondolina tak drzim palce 🙂 dufam ze nebudem mat nejake problemy s otehotnenim, uvidim ci teraz pride MS ak nie posnazime sa na mesiac.

petruska29
autor
29. máj 2020

Ahojte baby, vcera som mala nechrany pohlavny styk, a ked som isla na wc tak nasla som krv taku jasnu cervenu a teraz uz nic, moze to ist o uhnezdovanie alebo uz asi prichadza MS ale ako nikdy sa mi to nestalo toto

mondolina
29. máj 2020

@petruska29
A koľko máš do ms? Možno ti praskla cievka pri styku.

mondolina
29. máj 2020

@petruska29
Veď teraz by si mala dostať menštruáciu.

petruska29
autor
29. máj 2020

@mondolina no druhy den mi meska ms
Takze predpokladam ze to je ms

kakawah
3. jún 2020

@petruska29 no uz je 3.6. A mna zaujima ci si dostala MS alwbo nie. Len zo zvedavosti, 😊

petruska29
autor
3. jún 2020

@kakawah takze ms prisla o dva dni a uz mi aj konci 😉

kakawah
3. jún 2020

@petruska29 hmm, nezúfaj, veď raz sa to podarí. Drzim prsty🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre