Ahojte dievčatá, rada by som počula vás názor. 14.3. Som bola na KET ( vložené posledné 2 embrya ) hcg 14. Deň po ket 635. 4 dni potom som začala krvácať, na pohotovosti hcg 4760 na UTZ bolo vidno dva gestacne vaky, ale nič viac keďže bolo ešte skoro. O dva dni u mojej gyn. na UTZ iba jeden gest. vak. O 2 dni znova krvacanie no o niečo slabšie. UTZ vyzeral ok. V piatok som bola na UTZ na klinike -14 dní po prvom odbere krvi. Podla ms som mala byt 6+4tt UTZ ukazoval 5+6 veľkosť plodu 2mm a nejasná akcia srdiečka. Kontrola o týždeň. Myslíte že je možné že to bude v poriadku? Že som naozaj len o pár dní pozadu a preto bola veľkosť plodu menšia ? Doktorka nebola veľmi optimistická. Bol to náš 6. KET ( 2x neúspešný, 1x MA, 1x spontánny potrat, 1x biochemické)
Je tam stale sanca,drzim palce…mne takto vklad po dvoch krvacaniach nedopadol dobre 🥺
@colsami
@bejbs123
@sofia1979 ahojte, tak bola som na kontrole minulý, týždeň v piatok - CRL 4,5mm (6+1tt) podľa ms som mala byt 7+4tt, slabá akcia srdca. kontrola opäť o týždeň v piatok teda včera. CRL 5,7mm (6+2tt) podľa ms som mala byt 8+4tt. Akcia srdiečka stále slabá- bradykardia. Už tomu nedávam veľké šance 😒😭 kontrola budúci týždeň štvrtok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, v takomto obdobi su tam naozaj milimetre ako odchylka a bezne mozu byt (a aj byvaju) merania niekolko dni plus/minus. Aj akcia srdiecka v tom tt nemusi byt este vyrazna.
Samozrejme, moze to byt aj nemusi problem.
Silno drzim palce aby to bol ten druhy pripad.