Malá veľkosť plodu po KET

1sashenka
15. apr 2024

Ahojte dievčatá, rada by som počula vás názor. 14.3. Som bola na KET ( vložené posledné 2 embrya ) hcg 14. Deň po ket 635. 4 dni potom som začala krvácať, na pohotovosti hcg 4760 na UTZ bolo vidno dva gestacne vaky, ale nič viac keďže bolo ešte skoro. O dva dni u mojej gyn. na UTZ iba jeden gest. vak. O 2 dni znova krvacanie no o niečo slabšie. UTZ vyzeral ok. V piatok som bola na UTZ na klinike -14 dní po prvom odbere krvi. Podla ms som mala byt 6+4tt UTZ ukazoval 5+6 veľkosť plodu 2mm a nejasná akcia srdiečka. Kontrola o týždeň. Myslíte že je možné že to bude v poriadku? Že som naozaj len o pár dní pozadu a preto bola veľkosť plodu menšia ? Doktorka nebola veľmi optimistická. Bol to náš 6. KET ( 2x neúspešný, 1x MA, 1x spontánny potrat, 1x biochemické)

colsami
15. apr 2024

Ahoj, v takomto obdobi su tam naozaj milimetre ako odchylka a bezne mozu byt (a aj byvaju) merania niekolko dni plus/minus. Aj akcia srdiecka v tom tt nemusi byt este vyrazna.
Samozrejme, moze to byt aj nemusi problem.
Silno drzim palce aby to bol ten druhy pripad.

bejbs123
15. apr 2024

Je tam stale sanca,drzim palce…mne takto vklad po dvoch krvacaniach nedopadol dobre 🥺

sofia1979
15. apr 2024

@1sashenka držím moc palce verím stále je šanca

1sashenka
autor
27. apr 2024

@colsami
@bejbs123
@sofia1979 ahojte, tak bola som na kontrole minulý, týždeň v piatok - CRL 4,5mm (6+1tt) podľa ms som mala byt 7+4tt, slabá akcia srdca. kontrola opäť o týždeň v piatok teda včera. CRL 5,7mm (6+2tt) podľa ms som mala byt 8+4tt. Akcia srdiečka stále slabá- bradykardia. Už tomu nedávam veľké šance 😒😭 kontrola budúci týždeň štvrtok

sofia1979
27. apr 2024

@1sashenka ahoj ach to je mi ľúto hádam, ale že ešte nejaká šanca bude. No, ale zober si to tak ak by to malo byť zlé nech radšej odíde teraz. Neskôr by to bolo horšie držím moc prsty

bejbs123
27. apr 2024

@1sashenka mrzi ma to,ale tiez si myslim,ze ked embryiko nie je uplne v poriadku radsej skor ako dlhsie,ale stale tvrdim,treba stale verit,drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre