Zdravím, mám 11 deň po pohlavnom styku kedy sme pozabudli použiť kondóm, prvého októbra má z práce z nočnej poslali domov, mala som zavráte, bola som maximálne unavená, točila sa mi hlava, ale neviem z čoho spala som primerane, unavená z nedostatku spánku som byť nemohla. Stravu dodrzujem pestrú a zdravú . Druhý deň na to som strávila celý v posteli s tým že som unavená a cítim sa "inak". No a dnes a včera tieto pocity boli silnejšie. Hlava sa mi síce netočí ale pocit únavy ani po magneziovej injekcií či tabletkách neustupuje. Ale mám naozaj zvláštny pocit,ktorý opísať neviem, cítim sa naozaj divné, inak. Nemôžem tvrdiť že má niečo bolí, ale cítim že vo vnútri mňa je dačo inak, síce som cítila občasné pobolievanie v podbrušku ako pred menštruáciou, ale tu mám dostať až o dva týždne. Je šanca že som tehotná? Priateľ sa mi smial že som ako zdrogovaná alebo z iného sveta 🙄😂 za vašu skorú odpoveď vopred ďakujem 😊
@michaella1998 urob si test z dm drogérie ten najlacnejší ranný moč mne ukázal po 10dni po sexe slabú čiarku...
@silvus138 ale tak ako u koho ja som plánovala všetky 3deti a veru všetky na 10 deň mi ukázalo
@michaella1998 to je síce pekne že máš 11 dni po pohlavnom styku, ide skôr o to koľko je od ovulácie.. Pokial máš mat menštruáciu až za 2 týždne, tak to znamená že teraz by až niekedy mala byt ovulacia.. Takze by si tehotná byt nemala
Pozabudli ste na kondom ale od A do Z vies tvoj telesny stav od rana do vecera.... Prosim ta 🙄
Ak mas 2t do menzesu, nemas teprv ovulaciu?? Hmm...
@kitycat kto iný by mal vedieť môj stav lepšie ako ja sama prosím ťa 😂 samozrejme že si všímam každú maličkosť keď mám obavy že som
@barus26 ovulaciu som mala v deň kedy bol nechránený pohlavný styk, ďalšiu mi ukazuje až po menštruácii a o 12 dní menzes. Takže čakám čo a ako, test som si zatiaľ nerobila, citala som že je to priskoro ešte
@veronikaszabova podľa kalendára mi ovulácia vysla presne vtedy kedy sme mali pohlavný styk, o 12 dní mám ms
@michaella1998 to mas aku dlhu lutealnu fazu, ked si 11 dni od ovulacie a do menzesu mas 12 dni?
23 dni??
@ingmiriama fajne skoro 😂
@veronikaszabova tiež mi vôbec nesedia tie jej výpočty 😊
@veronikaszabova ja mám luteálnu 17dní a bez podpory Duphastonu by sa mi neudržalo, pretože výstelka maternice po menštruácii nestíhala narásť. Opakované mikropotraty. Podľa mňa si to namýšľa len.
@silvus138 tiez si myslim, ze skorej pracuje psychika.
jednoznačne psychika, alebo problemy s tlakom. Ak by si aj mala byť tehotna, to chvilu trva. Ak si mala presne vtedy ovulaciu, co tak moze ale ani nemusi byť (podla kalendara to je dost nepresné) tak kym sa vajíčko oplodní, putuje do maternice a kym sa tam uchytí a začne produkovať hcg tak to nieje piesen na tyzden. Plus k tomu aby si mala priznaky, mala by si mať v tele vyššiu hladinu hcg (z toho hormonu su priznaky). Takze nie, nehladaj problem v tehotenstve ale niekde inde.. skus ist na krv, možno más v tele niecoho nedostatok alebo na teba lezie chripka.
O 2 týždeň máš dostat ms a myslis že si tehotna 🤯
Uz si mozes urobit test. Ak si tehotna, ukaze Ti.
ako pisu baby, lutealna faza ( to je od ovulacie do ms ) je priblizne 14 dni,a le samozrejme tam mozu byt odchylky, ale viac ako 20 dni je uz vela.
dalsia vec je, ze na 11 den po ovulke malokedy byvaju prejavy,a le vylucene to zas uplne nie je. no co je vylucene, ze si mala prejavy pre 5dnami, cize vtedy by si bola len 6dni po styku ( k oplodneniu emusi dojst uplne hned, lebo spermie nejaky cas vydrzia, cize otehotniet mozes aj na dalsi den ) a to teda este prejavy tehu byt nemozu, lebo vajicko este ani nei je spojene s telom matky - nie ej uhniezdene v maternici.
@michaella1998 ovulácia podľa kalendára? Kalendár tvoje telo nepozná, vôbec ovulácia nemusí byť vtedy, keď ti to kalendár ukazuje. Musíš si ju odsledovať sama.
Urob si test.. kúp ho v drogérii, alebo nech ho kúpi priateľ.. ocikat ho trvá kratšie ako diskusia 😅
@jana_eyre_2 na jej mieste mam už za sebou test 😂
Ďakujem vám za všetky odpovede, pýtam sa hlavne e preto lebo som sa zľakla a stále sa bojím tých nevoľnosti pretrvávajúcich, nechcem momentálne zanedbávať prácu keďže už mi hrozili výpoveďou minimálne týždeň prežiť musím kvôli rannej smene momentálna situácia je zlá a ja som v tomto období za prácu vďačná , hoci je zdravie najdôležitejšie som si toho plné vedomá. Ale toto sem nepatrí, nás ovulaciu a podobne som sa nikdy nezamýšľala lebo som sa držala kalendára,ale už nebudem za túto poznámku ďakujem a posnažím sa v tomto polepsit. Opäť som sa dnešné ráno zobudila na nevoľnosť a išla zvracať, test mi vyšiel negatívny uvidím ako dlho to bude pretrvávať, cez víkend urobím ešte jeden, pokiaľ bude negatívny okamžite v pondelok ráno idem k obvodnému, ešte raz ďakujem za všetky vaše rady a odpovede. 🖤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test....a dr....to sa nedá takto povedať ani určiť