Pred 3 týždňami som mala pohlavný styk bez ochrany(vyvrcholenie mimo mňa) na 12ty deň od styku som dostala menštruáciu, celkom bolestivú. Mám sa báť ohľadom možného otehotnenia, +sa mi zväčšili prsia( -od menštruácie su stále tej veľkosti) ???
wau🙈jasne že si pojdem kupiť, nejsom blba len teraz sme na horách a chcela by som len názor ,,
No neviem pises že niesi blba a nás sa pytas či niesi tehotna. Chlap sa spravi mimo teba ešte si aj kramy mala a myslíš si že si tehotna😂🤦🏼♀️
Tak je to 50/50 To je moj nazor 😉
@veronikaszabova naco test, vytiahni vestecku gulu
@martinkatinka tak tak😂
A od nas co cakas?? 🤦 Mala si vtedy ovulaciu? Mohlo chlapovi nieco utiect?? Menzes bol normalny??
Nikto ti nepovie, ci si, alebo nie si tehotna.
Položená otázka odporuje tvrdeniu, že nie si blbá 🤫
@martinkatinka tiez mam ten pocit 🙂
@martinkatinka vešteckú guľu máme vytiahnuť tu na koníku🤣
My to odkiaľ mame vedieť keď ty to nevies??? 🤦♀️🤦♀️
A potom sú tu diskusie, že ženy sú zlé. Ale ako reagovať na takúto otázku? Urobil sa mimo, menzes bol, test som si nerobila. I tak sa vás pýtam, či môžem byť tehotná, ale blbá nie som.
Ano, taka moznost tu je. Sice oveeela mensia, ako keby si nedostala menstruaciu, ale je.
Ak si to doteraz nevedela, tak pri KAZDOM styku mozes otehotniet. Dokonca aj pri chranenom... pri tom je sice sanca miziva, ale stane sa ze aj ochrana zlyha.
Pri nechranenom to mas 50:50.
No...keď sa urobí mimo teba tak asi ťažko budeš tehotná...nemyslíš 😆😆
prekotila som vypitú kávu a áno si gratulujem bude to chlapec 🙈omg
@ana82 potešila si ju...ty si aká dobrá veštica 😆😁 stavím sa ze potom tu bude diskusia pod nazvom: som tehotná co mam robiť🤣🤣
@simona2001 ale kdeže to som omylom prekotila, ale videla som to tam 😂
Odpoveď na otázku od "nie blbej" autorky znie: áno, máš sa báť neželaného tehotenstva, keď 12 dní pred menzesom sexuješ bez ochrany. Odpoveď na otázku, či si, alebo nie si tehotná, keď si si nerobila test, by od cudzích osôb na diskusnom fóre "nie blbá" osoba neočakávala. Čiže, suma sumárum: Či si tehotná, nevieme. Či si blbá, vieme.
@ana82 šikovná🤣🤣potrebujem v tomto zaučiť😁
@h2 veľmi presné a výstižne 👏👏
Smotanovy perkelt mi ukazal, ze chlapovi usli kvapky tuzby a budete mat dvojcata. Caka ho povysenie a plat 3500 v hrubom. Nemas za co 😉
@simona2001 samouk😀sa mi nechce so sebou všade vláčiť disko guľu tá obyč už tu nestačí😂
@ana82 to hej🤣🤣
To je tak, keď deti sexujú omg ...
Podľa mňa si na 100% tehotná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test?