Dobry den ,viete mi niektora poradit.
Menstruaciu som mala od 9.8.
Trvala 4dni .
Cyklus mam 28 dni.
Pohlavny styk som mala 15.8.
Je tam sanca ze som mala plodne dni?
Lebo ja sa vtom nevyznam,a ktoru kolvek kalkulacku na nete pozeram ,kazda ukaze uplne inak🤷
Viem ze mam vyckat na ms ale som zvedava 😄
Dakujem krasne.
Šanca je. Ale aby si vedela presne kedy máš ovu by si si asi musela trošku začať sledovať svoj cyklus
ako pisu baby. kakulacka ide podla priemeru, no ak by si mala ovulku standardne, tak asi 14dni, pred ms. cize pri tvojom cykle priblitzne 14dni po zacati ms. to je okolo 23.8. samozrejme to moze byt individualne, kazda sme ina, preto je lepse naucit sa sledovat ovulku.
a ked mas ovulku, tak tam moze dojst k oplodneniu, aj ked mas styk par dni pred a aj nieco po, ale neviem rpesne kolko dni to trva. na nete to urcite najdes. zda sa mi, ze pred asi 2-3dni,a le po neviem. spermie maju urcitu zivotnost a vajicko tiez, preto sa nemusis sustredit na presny den, ale aj na dni okolo.
@kaufmacik ale ot sa neda vyratat kalendarne to len cca to v prvom rade musis citit a vediet a poznat svoje telo ze mas plodne dni
@akinom0077 ja mam ovulku pri 31 dnovom cykle 17-18-19 ty den...tak to vzdy citim a viem ...a uz som bola v 18-ty den asi 3x zrovna u gyn. a zakazdym mi podla vag sona povedal -viete ze mate ovulaciu dnes? - ano vie...tak mi to len ppotvrdil ze svoje telo vlastne dokonale poznam v tomto....stalo sa mi aj ze som jeden mesiac necitila ovulaciu...a vtedy som ani realne nedostala menstruaciu....podotykam nemam pri ovulacii ani bolesti ani spineni ale napriek tom VZDY viem kedy ju mam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kaufmacik sanca je vzdy..niekto ma ovu po MS, niekto pred MS, niekto v strede.a kalkulacka ti nepomoze ziadna. Treba sa sledovat ked chces vediet kedy mas plodne dni