Mám otázku na skúsenejšie ženy. Menštruácia mi chodí ako chce, niekedy 22DC niekedy 28DC niekedy 30+DC. Ovuláciu si vôbec nesledujem, nemám dôvod.
Tento krát sa nám však podarilo mať nechránený styk 8DC. Je šanca, že ostanem tehotná? Otehotnela niektorá z vás takto 'skoro'?
@anjelicek26 nie vždy mám 22 dňový, je dosť nepravidelný. Niekedy nad 30+DC. No máš pravdu nemôžem vedieť teraz akurát aký dlhý budem mať ak mám nepravidelný
Tieto otazky nikdy neskocia?🤦♀️ Mala si sex bez ochrany? MOZES BYT TEHOTNA! Ak chces vediet sprav si test. Na co je dobre toto filozofovanie?
Ked mas sex vzdy je riziko ze otehotnies.
Ovulácia sa dá pekne odsledovať aj pri nepravidelnom cykle, ak by si do budúcnosti chcela 🙂 A áno, 8. deň môžeš otehotnieť. Spermie prežijú do 5 dní. To znamená, že by zachytili ovuláciu, ktorá by bola medzi 7.-13. dňom. Ovulácia je u zdravej ženy 12-16 dní pred ms. Čiže pri 22 dnovom cykle môže byť už aj 6. deň.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri 22 dnovom cykle mozes mat ovu kludne na ten 8.den a aj keby nie tak spermie tri dni preziju... takze sanca je a nie mala...