Mala som nechránený styk. AKá je šanca že som tehotná?

pipi1512
15. nov 2010

Ahojte.som tu nova,moc sa tu nevyznam a chcela by som sa vas,skusenejsich nieco opytat.mam cyklus dlhy 34-36 dni. Neviem kedy mavam ovulaciu nikdy som to nesledovala. Na 18.den cyklu (11.11) som mala nechraneny styk.rano po styku som mala na nohavickach taky maly ruzovy fliacik zaschnuty.sledovala som si ten hlien,bol vtedy taky ciry,teraz,4 dni po styku ho mam hustejsi a viac do biela.podla kalendarov co som nasla na nete by som mala mat ovu az dnes.je tu pravdebodnost ze som mohla otehotniet?a aka velka?dnes ma zacali boliet krize a v podbrusku ako pred ms.dakujem za odpovede.test by to asi este neukazal a ja chcem pocut aspon nejaky nazor.

bobocka
16. nov 2010

no vzdy je tam moznost,ze zena otehotnie ked nema chraneny styk.kazda ovulujeme inak.je to velmi individualne.to spinenie moze byt ovulaciou.a nemusi.vies,ale to,ze si mala nechraneny styk v obdobi ovulacie este neznamena,ze musis byt tehotna.je vela zdravych parov,co sa snazia otehotniet a maju sex v obdobi ovulacie a nic.nie vzdy je z nechraneneho sexu male babatko.na tvojom mieste by som to teraz neriesila.jasne,ze to budes mat v hlave,no teraz uz s tym nic nenarobis.pockaj si na menzes a ak nepride,tak to tiez nemusi znamenat ,ze si tehotna.ak to budes teraz riesit a trapit sa tym,ci sa na to sustredovat,tak to ovplyvni tvoju psychiku a menzes ti moze meskat a nemusi to byt hned tehotenstvom.takze daj sa do kludu,pockaj si na menzes a ak ti bude meskat viac nez 5-7 dni,tak zbehni ku svojmu gynekologovi a uvidis. a na test teraz zabudni.neukaze ti pravdivo ci si v tehu alebo nie.ja som mal zvlasny pocit po tom,coo sme maleho splodili(vtedy som netusila,ze som tehotna este) a tak som si spravila tehu test a bol negativny.cakala som na menzes,ktory neprisiel a na druhom teste mi uz ukazalo,ze som bola tehotna.takze si fakt treba pockat na ten meskajuci menzes.to vravim z vlastnej skusenosti.z tvojho prispevku vsak naozaj neviem zistit,ci sa o babo snazis a nevies,ci by si takto mohla otehotniet,alebo sa ti pritrafilo a chces zistit svoje moznosti.hmmm,kazdopadne drzim palce nech to dopadne tak,ako ty chces 😉

traktor
16. nov 2010

nazor ta aj tak neukludni..lebo su vzdy dve moznosti, bud si alebo nie si tehu..takze ti ostava len pockat, potom si urobit test, alebo navstivit lekara...co ti tu mi napiseme budu len dohady..takze jedine tak mas istotu...tehu môzes a nemusis byt..

soldi
16. nov 2010

ahoj, ciry hlien je plodny hlien a vyskytuje sa v obdobi ovulacie. biely hlien je uz po ovulacii.

ako pisu kocky nado mnou, nikto Ti nenapise, ze ci si alebo nie si tehotna.

a to, aka je velka pravdepodobnost, ze otehotnies, je uplne jedno, pretoze priroda sa aj tak zariadi po svojom 😉

zelam, nech to dopadne ako chces.

molka
16. nov 2010

číry hlien je plodný hlien, ktorý sa po ovulácii mení na hustý krémový. Plodnosť nesúvisí s výpočtami podľa kalendára, pretože každá žena má iný cyklus, takže aj ovuláciu má každá v iný deň cyklu.
Podľa toho, čo opisuješ, si mala styk presne v čase ovulácie. To však ešte nemusí automaticky znamenať tehotenstvo, treba pár dní počkať a potom si urob test. Mne tehotenský test vždy ukázal tehotenstvo, ale netreba ho robiť príliš skoro.

lucka1987
16. nov 2010

aká je šanca, že si tehotná? no asi presne taka istá , ako že nie si tehotná... naozaj je to skoro teraz musiš len čakať....
my sme mali styk rok a pol pocas ovulacie aj mimo nej.. a nič... a keď som myslela ze neotehotniem, lebo mi akurat skoncili kramy tak som otehotnela

kvetinka98
19. nov 2010

no ja si myslím že si mala ovulku tak ti iba držať palčeky........počkaj po pohlavnom styku 6 dní a potom dalších 6 t.j 12 dní a môžeš testíkovať....

dianak1
17. júl 2014

Chcela by som sa opýtať s priateľom som mala sex počas menštruácie a priateľ sa do mňa urobil prešiel mesiac robila som si 2 tehotenske testy jeden asi po 2 a jeden po 3 týždňoch oba boli negatívne no menštruácia mi meška 4-5 dni. Je možné, že som tehotná? PS: komentáre typu fuj si nechutna a podobné reakcie ma naozaj nezaujímajú! Ďakujem

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cicus13
17. júl 2014

Aj pocas MS mozes otehotniet...najlepsie si spravit test ked meska MS cize teraz...

lady511
17. júl 2014

otehotnieš možeš aj z "kvapočiek lásky" .. pri nechránenom styku a ani sa nemusel do teba spraviť

stefan81
16. apr 2016

ahoj mozno Vam pomoze toto video

https://www.youtube.com/watch?v=9zJfzLoPwlw

nechraneny styk sa klasifikuje , ze muz to prirodzene zakonci v zene
prerusovany styk, je uz ciastocne chraneny

moja partnerka ma prav.cyklus 28-29/5 ak nie je ktratke krvacanie cca 2 dni mala by byt ovulacia cca uprostred ..
my sme ju skusali najskor hladat bazalnou teplotou a ovu testami ....

samo nic nie je 100%, ale 5-6 den sa dari mat nechraneny styk...bez tehotenstva a ked uz tak bude

laura1804
16. apr 2016

Nechcem ta strasit, ale podla tvojho popisu a vypoctov podla bilingsovej metody si sa strafila rovno do ovulacie...to vsak neznamena teraz, ze si na 100% tehotna...ale ked si zdrava a s tych na ktore " staci hodit trenky" , tak mas velku sancu...

mikijania12345678910
22. máj 2016

Mozes byt tehotna ale nemusis aj ja robim nechraneny sex a nie som tehotna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre