Ahojte baby, cca pred 10dnami som mala nechraneny sex a isli sme na plno, potom par dni som mala tlak v podbrusku ale pritom som brala vag tabletku od zenskej, kedze som pred tym mala vytok a brali mi ster ci tam mam neaky bacil, prve vysledky na mykozu atd vysli neg... volala som jej ze mam par dni cely den tlak v podbrusku a v krizoch ci to moze byt s tych tabletiek a spominala ze aj ano.... otazocka, mala niektora z vas podobnu skusenost? Po nechranenom sexe som sa na druhy den zobudila s istotou ze som v tom aj ked to je asi blbost, dneska som zacala pocitovat jednu bradavku citlivejsiu a mam priehladny vytok, moze byt tak kratko po sexe uz v tom? Bol to moj prvy sex na plno..
Nemusis byt v tom...ja som to mala hocikedy bolest v podbrusku...Ak si nemala plodne dni,nemala by si byt tehotna.Uvidis.
@detti23 kolky si dnes den cyklu??
a ake dlhe mavas cykly??
Je to induvidualne menzes mavam 4-5 dni, a za dva tyzdne by mi mala prist mrcha cca... okolo prveho druheho mi chodi ale niekedy aj koncom mesiaca
@michaella94
@detti23 nemyslim ako dlho krvacas ale aky mas dlhy cyklus...cize od prveho dna ms o dalsi prvy den ms...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@detti23 nemáme vešteckú guľu. Môžeš aj nemusíš. Sprav si test, keď ti bude meškať ms. Držím Ti palce, aby bol výsledok taký, aký si praješ. Veľa šťastia.