Mala som nechránený sex. Môžem byť v tom?

detti23
17. jan 2018

Ahojte baby, cca pred 10dnami som mala nechraneny sex a isli sme na plno, potom par dni som mala tlak v podbrusku ale pritom som brala vag tabletku od zenskej, kedze som pred tym mala vytok a brali mi ster ci tam mam neaky bacil, prve vysledky na mykozu atd vysli neg... volala som jej ze mam par dni cely den tlak v podbrusku a v krizoch ci to moze byt s tych tabletiek a spominala ze aj ano.... otazocka, mala niektora z vas podobnu skusenost? Po nechranenom sexe som sa na druhy den zobudila s istotou ze som v tom aj ked to je asi blbost, dneska som zacala pocitovat jednu bradavku citlivejsiu a mam priehladny vytok, moze byt tak kratko po sexe uz v tom? Bol to moj prvy sex na plno..

biba12
17. jan 2018

@detti23 nemáme vešteckú guľu. Môžeš aj nemusíš. Sprav si test, keď ti bude meškať ms. Držím Ti palce, aby bol výsledok taký, aký si praješ. Veľa šťastia.

detti23
autor
17. jan 2018

@biba12 biba viem ze nemate, len pokial viem je to forum kde baby pridavaju svoje skusenosti a bola by som rada ak by sa podelili ✌️

foodoorka
17. jan 2018

Nemusis byt v tom...ja som to mala hocikedy bolest v podbrusku...Ak si nemala plodne dni,nemala by si byt tehotna.Uvidis.

michaella94
17. jan 2018

@detti23 kolky si dnes den cyklu??

michaella94
17. jan 2018

a ake dlhe mavas cykly??

detti23
autor
18. jan 2018

Je to induvidualne menzes mavam 4-5 dni, a za dva tyzdne by mi mala prist mrcha cca... okolo prveho druheho mi chodi ale niekedy aj koncom mesiaca
@michaella94

michaella94
18. jan 2018

@detti23 nemyslim ako dlho krvacas ale aky mas dlhy cyklus...cize od prveho dna ms o dalsi prvy den ms...

ema234
18. jan 2018

@detti23 ano mala som take stavy,ked som chcela byt tehotna 🙂 aj tak som nebola 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre