Baby.. V pondelok som si robila test ráno a večer tie modré a ružový a v utorok poobede... Dnes som volala Dr že kedy mam prísť a kázala mi dnes.... Nevidela nič na ultrazvuku, tak mi kázala prísť o týždeň piatok.. A teraz som si ešte robila dva testy, jeden je pepino a jeden túto z MK z bazáru.... Prikladám foto.. Co myslite? Nemala byť dnes už čiarka silnejšia keď už v pondelok boli dve? Nebude MMT? 🤨
Najlepšie je testovať v rovnaký čas, t.j. ráno, kedy ti ukáže test najlepšie (najvyššia koncentrácia HCG). Koľko ti mešká MS? Možno ťa objednala doktorka príliš skoro, preto nič nevidela. Určite to bude v poriadku, skús si spraviť test ráno. Držím palce 🍀
@jdvorka mam neprav. MS od 30-40 dní.. No a vždy pred MS ma bolia prsia a teraz nič, od nedele ma boli brucho ako pri ms.. A testy (5) všetko pozitívne.. V pondelok bol 31DC tak to ako keby jeden deň meskal... Urobím si ešte ten digi test 🤨 dúfam ze všetko bude ôk
pri mimomaternicovom stúpa hladina hcg uplna rovnako ako pri bežnom tehotenstve.. Môže to byt napr. aj biochemické tehotenstvo. ale určite netreba robiť závery takto skoro, budúci piatok už možno niečo uvidí a testami sa nestresuj
Podľa testov je jasne vidieť, že tehu si. Tým, že máš nepravidelnú MS, môžeš byť na začiatku tehu. Určite nestresuj a keby si si chcela byť istejšia, tak si sprav test, ale ráno 🙂
Nesedi mi, ze pondelok bol 31.DC, lekarka snad vie, ze mas 30-40 dnove cykly, cize ked vezmes priemer 35, tak ti teoreticky este ani menstruacia nemeska.
A ona ta objedna na dnes, cize 33.DC? Co si myslela, ze uvidi? Podla poslednej MS si teraz v prbeiehajucom 5. tyzdni, za predpokladu, ze ovulacia bola v strede cyklu by mohlo byt tehotenstvo potvrdene ultrazvukom v 6.-7. tyzdni.
AKO TU BY SOM ANI NESPEKULOVALA, JE NA NICH JASNE VIDNO, ZE TEHOTNA SI. SKUS SI SPRAVIT TEST ESTE O PAR DNI NO HNED RANO. PODLA MNA TIE CIARKY UZ BUDU POTOM ROVNAKO SILNE
@henrietkatr Ty mas na klavesnici zaseknuty caps lock? Nevies pisat normalne? V kazdej jednej diskusii kde prispejes pises takto...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ak si si v pondelok robila ráno a dnes poobede nečakaj silnejsie. Robiť sa má z ranneho moču aby koncentrácia hcg bola silnejšia.... Skús zajtra ráno a potom porovnaj či silnie.....