ahojte dievcata.chcem sa opytat,tehotensky test ma zmysel spravit az ked menzes meska 1den?alebo zvykli ste trochu skor?pise sa,ze dokaze registrovat tehu 2dni po oplodneni.cudne.vdaka za odpovede
Ja som vzdy testovala este nez mi meskalo a vzdy aj ukazalo.
2 dní po oplodnení asi ťažko ale 10 dní už môže niečo, zachytiť. Ak nechceš ale podporovať výrazne výrobcov testov počkáj do termínu ms
@bessdonna kde sa pise, ze dva dni po oplodneni? Mozno 2 dni po uhniezdeni, ale po oplodneni urcite nie. Aky je zdroj tejto informacie?
@pondelok01 v letaku pepino testu.dva dni po oplodneni,7dni pred ms.bude tak ako pises
@bolarazjedna potom je cloveku len luto.nevydrzala som a neni tam nic.pozit.ovu.test bol pred 5dnami.
Ja som si urobila tri dni pred začiatkom menzesu a ukázal mi uz 2 čiarky. Momentálne som v 18t. 😉
@bessdonna tak keď si mala pred piatimi dňami. Poz. Ovu test tak je ozaj veľmi skoro na tehu test, keďže ovulácia po pozit testé ešte len prebehne 12-48hod po poz. Testé. Vajíčko sa uhniezduje 7-10dni., takže to ze si mala teraz negatívny test absolútne nič neznamená... Len si príliš skoro testovala
@bessdonna presne ako píšu vyššie, po oplodnení zygota putuje asi 7 dní, az potom sa u hniezdi a to uhniezdenie tiež trvá 4-5dni, a az následne sa začne tvoriť HCG, ktoreho zvýšenú hladinu zachytáva test. Takže logicky, 2 dní po ovu test nič nemôže ukázať.
@bolarazjedna dakujem.a tuto fazu mozem podporit nejak?napr inofolicom?
@bessdonna skôr progesteronom, ak máš toho nedostatok, tak sa to dáva, aby sa dobre uhniezdilo. Inofolic podľa mňa ti neovplyvní uhniezdenie.
@bolarazjedna to je asi na predpis potom.no uvidime.ved neni zle vediet tieto veci.teraz som vela citala.neviem co je tato nedockavost u mna.fakt asi jedina vec co ma desi je neistota
@bolarazjedna ozaj to som nikde nenasla.na 12.den som teda mala pozit test a na 15.den som mala zvysenu teplotu na 38.vcera som si spravila covid test a som pozitivna.a to po 3ockovaniach.moze mat tato horucka uz teraz negativny vplyv?
@bessdonna počkaj, ty si mala na 12. deň pozit tehu test, či covid test? a bol to 12. deň cyklu, či 12. deň po ovulácii?
@bolarazjedna v 12.den cyklu pozit ovu test.na 15.den cyklu teplotu.vcera pozit covid test
no tak v prvom rade sa sústreď na to, aby si sa vyliečila z covidu, prajem skoré uzdravenie. Tehotenstvo teraz nerieš, nie je čas, sprav si test o 2 týždne a uvidíš. To ti nikto nepovie, aký má vplyv horúčka na prípadné rozbiehajúce sa tehotenstvo, o ktorom sa ešte ani nedá hovoriť....poznám ženu, ktorá ostala tehotná potom, ako pri horúčke "sa vypotila na tele manžela".
@bolarazjedna dakujem,si zlata
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
2 dní po oplodnení určite nie... Niektoré majú slabulinkú čiarku už 9. Deň po ovulácii, ale to väčšinou sa nedá rozlíšiť od kanalika, treba hľadať lupou a nic neznamená, lebo každé 3-4.tehotenstvo konci žiaľ potratom a z toho veľký podiel sú biochemické tehotenstva - a v 99% není za tým žiadna patológia, čiže pseudociara tak skoro môže kľudne skončiť ako biochemické a tebe menzes príde normálne včas resp s pardnovym meškaním. Ale isto mnoho zien nebude so mnou súhlasiť, lebo je trend testovať už pomaly od ovulacie.
Ak vydržíš, testuj až v deň očakávanej menštruácie. Čím bližšie k dátumu, tým väčšia výpovedná hodnota testu a predides falošnej negativite.