Dobrý deň ma takto vyzerať ovulačny test pozitívny ? .. keď že mi mešká menštruácia 11 dní a dnes som si robila ovu test
@petra889 lebo na ov.teste su vzdy //
@petra889 ked ti meska menzes, preco netestujes tehotenskym testom??
@veronikaszabova robila som aj tehotenský test a nič stále negatívny .. a teraz som začala ešte aj špiniť dneska
@petra889 tak ti pravdepodobne nabehne menstruacia
Tak to dúfam ale to bude asi iba tak veľmi slabo .. keď my sa pokúšame aj o bábo no tak teraz zase ktovie kedy budem mať tie ovu dní keď sa mi to zase posunulo
@veronikaszabova to nie je pravda že sú tam vždy 2. čiarky alebo som mala zlé testy...
@katkaholiova to je úplne jedno či tam máš dve alebo nie keď jasne v návode sa píše, že musia byt minimálne rovnako silne alebo testovacia silnejšia ako kontrolná aby bol test pozitívny
@barus26 jasne v pohode.len kazdy ze na teste su vzdy dve ciarky.nie nie su vzdy
@veronikaszabova nie sú... Bez ovulacneho hormónu je len 1 čiarka...
@alzbeta1991 a pokiaľ užívam antikoncepciu a aj tak tam mám slabu čiarku niekedy tak to znamená čo? Stále mám v tele ten hormón.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petra889 to ma daleko od pozitívneho ovulacneho testu..