Ahojte. Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti a dúfam že mi niektorá z vás poradí. Som mamička jedného dieťatka. Momentálne u mňa nastal taký problém, že som bola na preventívnej prehliadke na gynde a mala som aj normálne menštruáciu, čiže tehotenstvo mi nebolo potvrdené. Túto nedeľu som si všimla, že sa mi začalo vytvárať akoby kolostrum v prsníkoch. Môže to byť príznak ovulácie( som cca v polke cyklu) alebo je to skryté tehotenstvo, alebo nejaká choroba. Nikdy pretým som si to nevšimla. Poteší ma každá odpoveď 😉
Ja som mala zvyšky čoby mlieka v prsníkoch ešte 10 rokov po poslednom dieťati. Nestresuj, podľa mňa je to OK. Keď tak sa opýtaj na gynde.
aj ja mám momentálne tento problém a zistili mi zvýšený prolaktín. daj si spraviť krvné testy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
môže byť ,že máš zvýšenú hladinu hormonu prolaktín.Môže ti spôsobiť problémy ak by si chcela otehotnieť,môže blokovať ovuláciu.Tento hormon sa inač tvorí u tehotných a dojčiacich žien vo zvýšenej miere.Skoč ku ginekologovi,nieje to nič strašné.