Ahojte
Mám dosť nafuknuté podbruško aj brucho už týždeň ms som mala no až asi dva týždne po nej ma nafuklo mala som bolesti aj dnes ako pred ms tú mám mať až v máji prehnalo ma zo 4 krát bolia ma kríže ale nie moc mala som tri dni aj zimnicu ktorá netrvala moc dlho asi tak približne pol hodinu ( teplotu som nemala) keď mi trebalo čúrať akoby ma vnútri šteklilo strašne že nie ako keď vám treba normálne ale tak inak neviem to opísať ( ovulku nemám teraz).
Cítim sa tak inak aj som pribrala 3 kg čo je u mňa totálny nonsens kedže mám s priberaním problém ( rýchlo mi telo spaľuje).
S priateľom máme sex bez kondómu antikoncepciu už dlho neberiem(mala som kôli nej problémy) ale dáva si vždy pozor.
Je šanca že by som bola tehotná ?
Neviem či ísť k doktorovi alebo ešte počkať.
Vopred ďakujem za odpovede
Vždy sa môže stať že otehotnieť aj keď si dávate pozor. Skús si spraviť test keď ti bude meškať ms. K lekárovi by som zatiaľ nešla. Ja mám podobne problémy ked ma chytá nádcha .
@deti95060810 to by som mohla ale čo som čítala že nemusí test ešte ukázať neviem čo je na tom pravda teda
Ďakujem za rady uvidím ako to bude pokračovať lebo ma to dosť štve že som taká nafuknutá a neodfukuje ma vôbec nevidím si cez brucho ani tam dole som z toho zúfalá
No ak sú tieto príznaky z tehotenstva tak test ti to už ukáže 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
však si sprav test a budeš vidieť výsledok...